Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Jkl 3871 1581075994 35i1xzzwyk t/m 9 april
Kunst en cultuur

DYNAMO EXPO SUPERSWAP

Kunstenaars en modeontwerpers geven hun werk een tweede leven.

Dynamo Expo organiseert een Superswap kledingruil.

Lees verder
19:30 - 22:00
12.50

Dynamo Expo organiseert een Superswap kledingruil.

De Dynamo Expo Superswap is een kledingruil avond die plaatsvindt op woensdag 8 en donderdag 9 april. Ruim je kast op en kom ruilen onder het genot van een hapje, een drankje en heel veel gezelligheid. Je gaat gegarandeerd een leuke avond hebben én met een nieuwe garderobe naar huis.

Doe als Marie Kondo. Ruim je kast op en neem mee wat "doesn't spark joy" maar te mooi is om weg te gooien en ruil het in voor een nieuwe garderobe.

Je mag alles meenemen, zolang het er nog netjes, nagenoeg als nieuw uit ziet en schoon is. Niet die oude slobbertrui of die joggingbroek. Het hoeft niet in dit seizoen te passen. Accessoires zijn we ook gek op. Die gekke tas, die iets te grote ketting of die riem die je maar aan blijft kijken. Dat te grote paar schoenen, die schoenen die nét de verkeerde kleur hebben of die prachtige jas, voor iemand anders. Pak in die handel..

We gaan Dynamo Expo omtoveren tot een Swap Shop met mooie spullen waar je gratis kunt winkelen. Dit betekent dat je dus niet een op een ruilt maar dat je bij binnenkomst je spullen direct "doneert" aan de Swap Shop. Natuurlijk mag je de spullen die je zelf hebt ingebracht en nog over zijn aan het einde van de avond weer meenemen.

Voor toegang zijn er €12,50 aan kosten na aanmelding bij [email protected] O.v.v. superswap/naam/telefoonnummer/gewenste Superswap datum.


Wanneer

t/m 9 april van 19:30 tot 22:00

Prijzen
Entree€ 12.50

Inclusief koffie, thee, fris en wat te eten

Contact

Dynamo Expo

H.B. Blijdensteinlaan 85

7523BA Enschede

+31 53 4786042

Facebook evenement

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Dynamo Expo
H.B. Blijdensteinlaan 85
7523BA Enschede