Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
earthbound Enschede 28 maart

EARTHBOUND

Na deel I en deel II ‘Solitary High’ en ‘Midair’ sluit componist en zangeres LAVALU haar drieluik af met: ‘Earthbound’

Een voorstelling over accepteren dat je soms met je voeten in de modder staat, en niet altijd hoog kan vliegen...

Lees verder
12:30 - 14:00
9.00

Een voorstelling over accepteren dat je soms met je voeten in de modder staat, en niet altijd hoog kan vliegen.

Na deel I en deel II ‘Solitary High’ en ‘Midair’ sluit componist en zangeres LAVALU haar drieluik af met: ‘Earthbound’. Een album over accepteren dat je soms met je voeten in de modder staat, en niet altijd hoog kan vliegen. In deze roerige tijd kennen we allemaal dat gevoel van stilstand, van vastzitten. Maar wat nou als je juist dát omarmt? En daar vrede mee kan hebben? Misschien, heel misschien, zit daar wel het element van pure rust.

Dicht bij de grond -ook in sound- speelt LAVALU nu voor het eerst in trio-bezetting. Roosmarijn Tuenter (altviool en zang) en Paul Rittel (cello en zang) zijn beiden artiesten met net als LAVALU één voet in de popmuziek en één in de klassieke wereld. Earthbound put kracht uit de bassen van de piano, de warmte van altviool en de diepte van cello. En toch, samen brengen ze meer effectpedalen naar het podium dan de gemiddelde pop-act. LAVALU’s ‘Kamermuziek voor nú’ krijgt er een stevig broertje bij. Earthbound klinkt warm en als een veilige haven, maar neemt je tegelijkertijd mee op pad door de krochten van een maker in reflectie. Songs die je geest laten vliegen, onder de urgente en innige begeleiding van LAVALU en haar trio.

Welkom aan de voet van de berg.
Je kunt ver naar boven kijken.
Maar de mens is earthbound.

LAVALU (1979) is geboren in Cleveland (USA). Ze is autodidact in componeren & arrangeren en schreef o.a. voor het Residentie Orkest, Noord Nederlands Orkest en Het Gelders Orkest. Ze componeerde alle muziek voor het theaterspektakel Het Pauperparadijs, waarmee ze na twee uitverkochte seizoenen in de zomer van 2018 vijf weken in Carré speelde.

Wanneer

28 maart van 12:30 tot 14:00

Prijzen
Entree€ 10.00
studenten of CJP/ Cultuurkaart€ 9.00
Locatie

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245