Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Een andere kijk? - Les Indes Galantes Enschede 1 juli en nog 4 dagen
Kunst en cultuur

EEN ANDERE KIJK? - LES INDES GALANTES

De Barok Bende presenteert: Een andere kijk? - Les Indes Galantes op Landgoed Zonnebeek.

Op Landgoed Zonnebeek word je meegenomen in Les Indes Galantes, een opera over liefdesverhalen in verschillend...

Lees verder
20:00
20.00

Op Landgoed Zonnebeek word je meegenomen in Les Indes Galantes, een opera over liefdesverhalen in verschillende culturen.

Een wereld vol verschillende mensen, verschillende culturen en achtergronden. Vandaag de dag is de hele wereld verbonden met elkaar en kan iedereen in aanraking komen met een andere cultuur. Elke cultuur heeft een eigen achtergrond: een eigen verhaal. Toch is het nog steeds lastig om met elkaar hierover te praten, ook al woon je maar een paar straten van elkaar. Bijna 300 jaar geleden schreef J.P. Rameau een opera hierover. Les Indes Galantes, een opera over liefdesverhalen in verschillende culturen.

De Barok Bende neemt het publiek mee op reis naar Turkije en Amerika. Twee liefdesverhalen in twee verschillende culturen. Alleen speelt het verhaal zich niet af in het verleden, maar in het heden. Het wordt een verhaal over keuzes maken, spanning en natuurlijk de liefde. Daarnaast wordt er ook een link gelegd met de textielgeschiedenis van Enschede en de Historie van het Huis Zonnebeek. Samen met moderne dansers en zangers krijgt deze opera een hele nieuwe uitvoering. Een uitvoering die past in de huidige tijd met thema’s die tot op de dag van vandaag nog belangrijk zijn zonder de oorspronkelijke stijl aan te passen.

Wanneer

vr 1 jul. 2022 t/m vr 1 jul. 2022 1 juli vanaf 20:00

Ook op
zaterdag 2 juli 2022 vanaf 20:00
zondag 3 juli 2022 vanaf 15:00
woensdag 6 juli 2022 vanaf 20:00
donderdag 7 juli 2022 vanaf 20:00

Prijzen
Normaal tarief€ 20.00
Locatie

Landgoed Zonnebeek

Zonnebeekweg

Website evenement

Bestel kaarten
Landgoed Zonnebeek Enschede

Route plannen

Locatiegegevens

1 Landgoed Zonnebeek
Zonnebeekweg
Enschede