Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Gilet 14 april
Kunst en cultuur, Muziek

EEN MUZIKALE REIS DOOR WERELD EN TIJD

De tweede muzikale wereldreis.

Met nieuwsgierigheid, improvisatie en speelplezier neemt Gilet je mee op een afwisselende muzikale reis door d...

Lees verder

Met nieuwsgierigheid, improvisatie en speelplezier neemt Gilet je mee op een afwisselende muzikale reis door de wereld en de tijd.

Met humor en speelplezier zetten Frank Deiman, Marcel le Blanc en Bert van der Veen hun muziek uit de hele wereld op het podium. Zij kruipen daarbij in de huid van de bezochte landen en de vertolkte stijlen. Het repertoire bevat onder meer Franse, Spaanse, Ierse, Braziliaanse, Argentijnse en Nederlandse nummers met invloeden uit salsa, tango, bossa nova, gypsymuziek, klassiek en jazz.

Sinds de aanvang van de coronatijd troffen de drie bekende Twentse muzikanten elkaar wekelijks; ze hebben elkaar daarna niet meer los gelaten. Frank Deiman is bekend koordirigent, arrangeur in de klassieke wereld en muzikaal leider van diverse producties. Gitarist Marcel le Blanc, tevens beeldend kunstenaar, trok jarenlang door Europa om zich met blues, folk en gipsymuziek bezig te houden. Accordeonist Bert van der Veen is ook componist. Zijn verblijf op vele plekken op de wereld heeft een grote hoeveelheid muzikale invloeden opgeleverd, die doorklinken in zijn arrangementen voor Gilet.

Wanneer

vr 14 apr. 2023 t/m vr 14 apr. 2023 14 april vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 16.50
Locatie

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden