Favorieten
Nederlands
Sluiten
Kim Van Zeben Eendje 1533 1539090461 4 november 2018
Muziek, Theater, Jeugd

EENDJE (6+)

Kim van Zeben

Actrice en theatermaker Kim van Zeben en regisseur Marije Gubbels brengen met ‘Eendje’ een muzikale vrolijke o...

Lees verder
14:30
7.50

Actrice en theatermaker Kim van Zeben en regisseur Marije Gubbels brengen met ‘Eendje’ een muzikale vrolijke ode aan de buitenstaander.

Dankzij de sociaal wat onhandige journaliste Pia Putman maakt het publiek in Pia’s gloednieuwe radioprogramma 'Pia op Pad' kennis met Dobber. Dobber is nog nooit op de radio geweest, want Dobber is geboren als een eend. Een eend met een verhaal, dat volgens Pia schreeuwt om een radio-reportage. Dobber weet namelijk niet of hij wel een eend is. Is hij niet een mens? Of iets er tussenin?

Om een antwoord te vinden op deze prangende vraag vertrouwt hij ons en Pia zijn levensverhaal toe. Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar Het Grote Geluk, aan de hand van kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk.

Eendje (6+) is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en anders zijn. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Losjes gebaseerd op het sprookje Het lelijke jonge eendje.

Kim van Zeben, bekend van o.a. musicals als MinoesJip en Janneke en Woef Side Story neemt in deze solovoorstelling alle rollen voor haar rekening.

Spel, tekst en muziek: Kim van Zeben | regie en tekst: Marije Gubbels | muziek: De Groentebroeders (Jan en Keez Groenteman) en Timon Koomen | vormgeving: Marlies Schot | poppen: Marlyn Coetsier en Tamar Stalenhoef

Wanneer

4 november 2018 | vanaf 14:30

Prijzen
  • Entree
  • € 7.50
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website Wilminktheater

[email protected]

Route plannen

1 De Kleine Willem

Q-Park Enschede
Van Loenshof 148
7511 NM Enschede