Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Elvistribute
      7 januari
Kunst en cultuur, Muziek

ELVIS NEVER LEFT THE BUILDING II

Jonge Elvis, dikke Elvis, Hawaiiaanse Elvis, rock -'n-roll Elvis, country Elvis, gospel Elvis, ze komen allemaal voorbij.

Na het grote succes van hun eerste Elvis-tribute, gaan Frédérique Spigt en Annet Malherbe nu voor Elvis never ...

Lees verder

Na het grote succes van hun eerste Elvis-tribute, gaan Frédérique Spigt en Annet Malherbe nu voor Elvis never left the building II. Dit keer met een groot, 'vet' orkest. Het dak gaat er dan ook gegarandeerd af in het Muziekcentrum in Enschede.

Jonge Elvis, dikke Elvis, Hawaiiaanse Elvis, rock-'n-roll Elvis, country Elvis, gospel Elvis, Hollywood Elvis, The King kent talloze incarnaties, allemaal iconisch. En ze worden allemaal geëerd door Spigt en Malherbe. Maar waar ze bij de eerste editie van Elvis never left the building nog werden ondersteund door een handjevol muzikanten, delen ze nu het podium met het Noordpool Orkest.

Dit orkest - een bigband, strijkers en houtblazers, voor de gelegenheid aangevuld met en rhythm & bluespianist Roel Spanjers - staat onder leiding van Reinout Douma. Samen met Annet Malherbe en Frédérique Spigt rocken ze de kroonluchters van het plafond en begeleiden ze de twee in Elvis' meest ontroerende ballades.

Wanneer

7 januari vanaf 20:00

Prijzen
Toprang€ 44.50
1e rang€ 39.50
2e rang€ 34.50
3e rang€ 29.50
Locatie

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511 EK Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245