Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Enschedese Fietsweek
      t/m 13 november
Actief, Evenement

ENSCHEDESE FIETSWEEK

Fiets je mee?

In deze week wordt heel Enschede uitgedaagd om voor élke rit onder de 5 kilometer de fiets (of benenwagen) te ...

Lees verder
Diverse locaties
Gratis

In deze week wordt heel Enschede uitgedaagd om voor élke rit onder de 5 kilometer de fiets (of benenwagen) te pakken.

Fietsen maakt gelukkig. En het is duurzaam, goed voor de stad en beter voor de portemonnee. Daarom stimuleert Enschede Fietsstad elke Enschedeër om vaker voor de fiets te kiezen. Maar het is soms ook verleidelijk om voor korte ritjes de auto te pakken. Bijvoorbeeld uit gewoonte, als het regent of voor de boodschappen. Om te ervaren wat de positieve effecten zijn van een week lang fietsen, wordt heel Enschede uitgedaagd: laat in de week van 7 – 13 november de auto staan en pak de fiets voor elke korte rit. Zo wordt het een gewoonte en zorg je goed voor jezelf én de stad.

Meld je aan!

Fiets je mee? Meld je dan aan voor de Enschedese Fietsweek. Zo heb jij een stok achter de deur en krijg je motiverende reminders in je mailbox. Voor de eerste 70 aanmelders ligt er een leuk aanmoedigingspakketje klaar. Aanmelden kan via de website.

Heel Enschede doet mee

De fietsweek is van en voor iedereen in Enschede. Daarom staat heel Enschede in het teken van de fietsweek. Zo hangen fietshandelaren en andere partners posters op, doen wethouders en fiets-influencers mee met de fietsweek, is de fietsweek te zien bij fietsbezorger Cycloon en staat er een speciale challenge klaar in de Enschede Fietst-app. Als je deelneemt aan de fietsweek, kun je jouw fietsfoto delen met #EnschedeseFietsweek, de leukste foto’s worden gedeeld op de social mediakanalen van Enschede Fietsstad. Wil je met jouw organisatie ook meedoen met de fietsweek? Stuur dan een mailtje naar [email protected], dan krijg je een promotiepakketje met o.a. de poster toegestuurd.

Wanneer

ma 7 nov. 2022 t/m zo 13 nov. 2022 t/m 13 november

Prijzen
EntreeGratis
Locatie

Diverse locaties

Website evenement

Meld je aan

Route plannen

Locatiegegevens

1 Diverse locaties