Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Kerstmarkt poster flyers 1737 1542269525 35ht693dov
Muziek, Evenement

KERSTMARKT MUZIEKVERENIGING EXCELSIOR LONNEKER

De muziekvereniging viert haar 100- jarig jubileum met een kerstmarkt

De 100-jarige muziekverening uit Lonneker organiseert een kerstmarkt ter gelegenheid van het jubileumjaar. Naa...

Lees verder
Lonneker
12:00 - 21:30
Gratis

De 100-jarige muziekverening uit Lonneker organiseert een kerstmarkt ter gelegenheid van het jubileumjaar. Naast de lekkere hapjes en drankjes, vele kerstkraampjes en live muziek is er ook een schminkkraam, een draaimolen en een ijsbaan.

Op zaterdag 15 december zal muziekvereniging Excelsior Lonneker het Dorpsplein in Lonneker omtoveren tot een waar kerstsprookje. Van 12.00 tot 21.30 uur wordt daar een “Jubileum Kerstmarkt” georganiseerd door de 100-jarige muziekvereniging. Met vele kerstkraampjes en lekkere versnaperingen belooft het een gezellige dag te worden waarbij de muzikale omlijsting onder andere wordt verzorgd door de muziekvereniging zelf en door zanggroep “All Flavours” die volledig in Dickensstijl aanwezig zal zijn bij de kerstmarkt. Daarnaast zullen jachthoornblazers “De Blattbloasers”, de midwinterhoornblazers en het draaiorgel “De Tukker” hun muzikale steentje bijdragen. Voor de kinderen is er naast een schminkkraam ook een draaimolen waar zij zich kunnen vermaken. Om het winterse sfeertje af te maken kunnen de ijzers ondergebonden worden voor een rondje schaatsen op de ijsbaan. Daarnaast kan er een kijkje worden genomen in de kerk.

Ook organiseert IJsclub Lonneker deze dag de jaarlijkse Lampionoptocht. Om 18.00 uur zal de optocht vertrekken vanaf het Dorpsplein en bij terugkomst worden de lichtjes in de grote kerstboom op het plein ontstoken. Daarna kan de dag nog gezellig worden afgesloten met een hapje en een drankje op het plein.

Wanneer

Prijzen
EntreeGratis
Contact

Lonneker

Dorpsplein

7524AG Lonneker

www.facebook.com/events/883818565144789/

Kerstmarkt Poster Flyers

Route plannen

Locatiegegevens

1 Lonneker
Dorpsplein
7524AG Lonneker