Campagnebeeld Samen t/m 23 februari
Kunst & cultuur, Kinderen

EXPOSITIE SAMEN!

In SAMEN! gaat het erom samen naar kunst te kijken, samen te beleven en samen te maken. Deze kindervoorstelling is gemaakt bedacht met de Superrrkunstkids.

SAMEN! is een tentoonstelling voor kinderen, gemaakt en bedacht samen met de Superrrkunstkids. Zij weten natuu...

Lees verder
Gesloten
Gratis

SAMEN! is een tentoonstelling voor kinderen, gemaakt en bedacht samen met de Superrrkunstkids. Zij weten natuurlijk superrrgoed wat kinderen leuk vinden. In SAMEN! gaat het erom samen naar kunst te kijken, samen te beleven en samen te maken.

De expositie is ingericht als een huis, met verschillende kamers zoals de slaapkamer, de game-zolder of het atelier. Elke kamer vraagt om een eigen kunstwerk. Wat wil je bijvoorbeeld zien in een keuken en welk kunstwerk past er in de slaapkamer? In SAMEN! kan je zien en beleven welke kunstwerken dat zijn geworden én kan je zelf aan de slag in het atelier of tijdens de workshops.

Nieuwsgierig geworden naar wat de Superrrkunstkids hebben uitgekozen? Kom snel kijken, SAMEN! met je familie en vriendjes!

Op zaterdag 14 december wordt de expositie feestelijk geopend. In de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie is er van alles te beleven in deze expositie.

Wanneer

t/m 23 februari

Prijzen
  • Entree
  • Gratis
Contact

Concordia Langestraat

Langestraat 56

7511HC Enschede

+31 53 4300999

concordia.nl

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Langestraat

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

104