Fc Twente Fandag 2455 1552898034 t/m 7 april

FC TWENTE FANDAG

Een middag met diverse activiteiten voor jong en oud.

​Zondag 7 april kleurt winkelcentrum De Klanderij – Twentec in de Enschedese binnenstad rood. De Klanderij - T...

Lees verder
12:00 - 17:00
Gratis

​Zondag 7 april kleurt winkelcentrum De Klanderij – Twentec in de Enschedese binnenstad rood. De Klanderij - Twentec organiseert samen met FC Twente wederom een FC Twente Fandag in de Enschedese binnenstad.

Om 12.00 uur wordt op zondag 7 april het startschot gegeven en vinden er die middag diverse activiteiten plaats voor jong en oud. Ook enkele spelers van FC Twente brengen een bezoek aan de Fandag, voor de jonge supporters de kans foto’s en handtekeningen te scoren of misschien wel een balletje met hen te trappen. Nieuw dit jaar wordt een live persconferentie met spelers van FC Twente en een heuse FC Twente speurtocht waarin je in alle winkels komt van de Klanderij - Twentec. Tijdens de Fandag zijn er diverse acties en kunnen er unieke prijzen worden gewonnen, waaronder een VIP-arrangement bij een thuiswedstrijd van FC Twente, wedstrijdshirts en wedstrijdkaarten. Verder zijn er 3 mooie prijzen te winnen bij de grote speurtocht.

Op het Van Heekplein staat tijdens deze koopzondag een stormbaan, voor de jongste fans springkussens en kun je deelnemen aan verschillende voetbalactiviteiten van de FC Twente Kidsclub. Ook kun je een kijkje nemen in de enige echte spelersbus en kun je een potje FIFA spelen in de Klanderij. Vele vriendjes van de FC Twente Kidsclub zijn er ook bij en nemen hun eigen mascottes mee naar de Fandag. En natuurlijk zal Rossie (mascotte Kidsclub) ook aanwezig zijn en spelerskaarten uitdelen. 

De Fandag duurt van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Wanneer

7 april van 12:00 tot 17:00

Prijzen
  • Entree
  • Gratis
Contact

Winkelcentrum Klanderij

Hendrik Jan van Heekplein 58-17

7511HN Enschede

www.fctwente.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Winkelcentrum Klanderij