Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
FC Twente vrouwen Enschede 5 juni
Hobby & vrije tijd

FC TWENTE VROUWEN - AJAX (FINALE EREDIVISIE CUP)

FC Twente Vrouwen speelt de finale tegen Ajax

FC Twente Vrouwen heeft zich geplaatst voor de finale van de Eredivisie Cup. Zondag is op Sportcampus Diekman ...

Lees verder
15:00
5.00

FC Twente Vrouwen heeft zich geplaatst voor de finale van de Eredivisie Cup. Zondag is op Sportcampus Diekman in Enschede Ajax de tegenstander. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

De Eredivisie Cup is een toernooi met vier deelnemers, die zich via de Pure Energie Eredivisie Vrouwen hebben geplaatst. De kampioen van de competitie en de drie periodekampioenen krijgen een ticket voor de halve finales, die via een knock-outsysteem een finaleplaats kunnen bemachtigen. De deelnemers voor het voetbaljaar 2021/2022 zijn Ajax, PSV, ADO Den Haag en FC Twente.

In de halve finales heeft FC Twente in het tweeluik weten af te rekenen met ADO Den Haag, door beide wedstrijden met een zege af te sluiten. In de andere halve finale kwam Ajax als winnaar uit de strijd tegen PSV, waardoor de nummer een en twee van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen het tegen elkaar opnemen in de finale. FC Twente Vrouwen en Ajax kwamen al vier keer eerder tegen elkaar in actie. Drie keer in competitieverband en één keer in de TOTO KNVB Beker.

Tickets zijn verkrijgbaar via de website van FC Twente.

Wanneer

5 juni vanaf 15:00

Prijzen
Normaal€ 5.00
Jeugd t/m 16 jaar€ 2.00
Locatie

Sportcampus Diekman

Weggelhorstweg 30

7541 WJ Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Sportcampus Diekman
Weggelhorstweg 30
7541 WJ Enschede