Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Cameretten 1 mei
Kunst en cultuur, Digitaal

FINALISTEN VAN CAMERETTEN

54e editie van het Cameretten festival.

Een voorstelling waarin de Cameretten hun prijwinnende show aan jou laten zien.

Lees verder
Je eigen woonkamer
7.50

Een voorstelling waarin de Cameretten hun prijwinnende show aan jou laten zien.

De finalisten van Cameretten trekken langs theaters, poppodia en bibliotheekzalen om hun prijswinnende show aan jou te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij. Alsof je op een toverbal sabbelt. Tijdens deze avonden maken de artiesten van de toekomst vlieguren op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: ‘Ik heb die komieken gezien voordat ze stadions uitverkochten.’

Geschiedenis

Cabaretfestival Cameretten is in 1966 gestart als lustrumactiviteit van de studentenvereniging SSR te Delft. Jarenlang was Cameretten het enige in haar soort, met de finale in de aula van de Technische Universiteit met 1500 bezoekers als jaarlijkse hoogtepunt op het gebied van jong cabarettalent.

Sinds 1988 vindt Cameretten in het Luxor Theater Rotterdam plaats. Het is inmiddels niet meer weg te denken uit het brede evenementenaanbod van Nederland en Rotterdam. Daarnaast is het uitgegroeid tot hét onafhankelijke podium waar nieuwe aanstormend cabarettalent zich presenteert voor publiek, jury en pers met aansprekende winnaars als Brigitte Kaandorp, Hans Teeuwen, Theo Maassen en Marc-Marie Huijbregts.

Wanneer

1 mei

Prijzen
Entree€ 7.50
Contact

Je eigen woonkamer

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Je eigen woonkamer