Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Finger Talk
      t/m 9 oktober
Kunst en cultuur

FINGER TALK

Expositie van Karl Schulze.

Karl Schulze is derdejaars student Crossmedia Design aan de AKI ArtEZ. Met zijn multimedia installatie Finger ...

Lees verder
13:30 - 17:00
Gratis

Karl Schulze is derdejaars student Crossmedia Design aan de AKI ArtEZ. Met zijn multimedia installatie Finger Talk nodigt Karl het publiek uit deel uit te maken van een intieme ervaring over samenzijn en verbinding.

Karl Schulze is geboren in Benin en heeft het grootste deel van zijn leven in Duitsland gewoond. Voor zijn Bachelor studie Crossmedia Design aan de AKI ArtEZ is hij naar Enschede verhuisd. Door zijn leven als internationale student zijn vragen over afkomst, toekomst en identiteit een rol gaan spelen in zijn onderzoek en werk.

In Tetem toont Karl een installatie van 3 x 30 meter bestaande uit stoffen panelen. Zijn installatie bestaat uit textiel dat vanuit het plafond de ruimte in valt en eindigt in een lange vlecht die door de ruimte loopt. Op het doek is een filmprojectie te zien van zijn moeder en zus die het haar van een andere zus vlechten. Volgens Karl kan het tussen 3 en 10 uur duren om een hoofd volledig te vlechten en kan de totale lengte van de vlechten dan 30 meter lang worden. Voor Karl zijn vlechten niet alleen een mode uiting, maar staat het vlechten ook voor het urenlang uitwisselen van gedachtes en emoties en het samenzijn met familie. Karl nodigt het publiek uit deel uit te maken van deze intieme ervaring.

Wanneer

do 29 sep. 2022 t/m zo 9 okt. 2022 t/m 9 oktober

EntreeGratis
Locatie

Tetem

Stroinksbleekweg 16

7523 ZL Enschede

+31 53 2308791

Website evenement

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede