Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Flat concordia 2941 1557924916 35hxhpn60e t/m 20 februari
Kinderen

FLAT (6+)

Prachtig poppentheater voor de hele familie over de flatbewoners Willem en Ella.

Noralie Jansen en Willeke de Boer hadden van meet af aan een speelklik. Na wat kleine maakprojecten vroeg Theater de Stoomfabriek in Dalfsen hen om een voorstelling te maken. Omdat ze beide een fascinatie hebben voor het werken met poppen en objecten, besloten ze contact te zoeken met Theater Gnaffel uit Zwolle. Begeleid door Elout Hol maakten de dames hun Willem en Ella: de hoofdpersonen uit de voorstelling Flat.

Ze waren erg blij met de goed gelukte poppen, maar de echte liefde ontstond pas tijdens het repetitieproces. Naarmate Noralie en Willeke ingespeeld raakten en de mogelijkheden ontdekten, verwonderden ze zich steeds meer over hoe de poppen begonnen te leven.
Na de première vroeg Theater Gnaffel om samen aan de voorstelling te werken. Met hulp van een componist (Jan Paul de Bondt) die een nieuwe draai gaf aan de muziek in de voorstelling, een decorontwerper (Liesje Knobel) die een geheel nieuwe look realiseerde en coaching en regie van Elout Hol, is Flat nu naar een hoger plan getild.

Over Jansen & de Boer
Noralie en Willeke willen als gezelschap Jansen & de Boer met elkaar muziektheater blijven maken, nieuwe poppen bouwen en verhalen vertellen waarin ze vanuit een andere kant naar dingen kijken, met een open blik. Liefde in een bejaardentehuis, waarom niet? Hopelijk kijkt het publiek dan even op die manier met ze mee en kan de open blik van Jansen & de Boer blikopener zijn voor anderen. En anders hebben ze het in ieder geval geprobeerd…

Wanneer

20 februari vanaf 14:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245