Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Fratsen dancing web 5 maart
Muziek

FRATSEN + DANCING DOLLEKAMP: VOLKSHEIL

Metropool en Stichting in Wording presents

Onder de voorlopige werktitel Kooperazie hebben de heren van Fratsen en Dancing Dollekamp de vuile handen inee...

Lees verder
20:30
16.75

Onder de voorlopige werktitel Kooperazie hebben de heren van Fratsen en Dancing Dollekamp de vuile handen ineengeslagen. In krap een maand tijd werd een spiksplinternieuw programma met 16 nieuwe songs uit de zandgronden van Twente gestampt: VOLKSHEIL.


Meerstemmig gezongen in het Nedersaksisch op teksten van anarcho-tukker Andre Manuel. Over opgroeien in de Lindelaan, dansen in het Volksheil en God, drugs en Rock ’n Roll. Verwacht geen snoeiharde metal of doorgedraaide breakbeats, deze keer zoeken de Dollekampers het vooral in subtiele doch zeer intense klanken. Denk The Band met 3 gitaren en een trekzak, denk Harrie Bannink met een fles foezel achter de kiezen of Neil Young den kats van de wieze is. Zoiets maar dan dus anders.

Een en ander word aaneengeregen met een rode draad van poezie en een naald vol proza. Ook voor liefhebbers van Staus Quo, Asterix en Don Quichot. Dit concert is een samenwerking tussen Metropool en Stichting in Wording en vindt plaats in de Watertoren Hengelo. Ben je van plan om met de auto te komen? Parkeren mag alleen bij de Nettorama om de hoek, dit op verzoek van de omwonenden.

Wanneer

5 maart vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 16.75
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245