Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Frenk de slak Metropool Enschede 12 november
Kinderen, Muziek

FRENK DE SLAK

Een familiehiphopshow met Rico (o.a. Opgezwolle / Rico & Sticks) en Dries Bijlsma (o.a. Typhoon & BLOF)

Frenk de Slak is een volwaardige hiphopshow voor het hele gezin met alles erop en eraan. Moddervette beats, sc...

Lees verder
14:00
16.75

Frenk de Slak is een volwaardige hiphopshow voor het hele gezin met alles erop en eraan. Moddervette beats, scherpe teksten maar ook geschikt voor de jongste generatie.

Ooit stond jij in de zaal, nog helemaal niet zo lang geleden, met je vrienden te genieten van een dampende hiphopshow van Rico & Sticks of iets langer geleden van Opgezwolle. Dat gevoel van adrenaline na afloop van zo’n avond, dat deel je graag toch? Want we worden allemaal ouder. En de wereld gaat heel snel. Houden we het nog wel bij? Genieten we wel genoeg? Staan we wel stil bij al het moois? Het leven gaf Rico de instrumenten om deze vraagstukken te vangen in een nieuwe voorstelling: Frenk de Slak. Een familiehophopshow. Nederlands eerste familiehiphopshow. Want wij worden allemaal ouder. Ook Rico. Er is een huis. Er kwamen kinderen. De voedingsbodem voor het verhaal van Frenk. Dit verhaal van Frenk de Slak zat al jaren in Rico zijn hoofd maar nu kan iedereen het horen, zien en bezoeken.

Frenk de Slak is een voorstelling die Rico maakt met topmuzikant en producer Dries Bijlsma (o.a. Typhoon & Blof) en waar een grote rol is weggelegd voor zijn eigen partner theatermaker Nienke van der Ploeg. Dreamteam. Frenk de Slak is een volwaardige hiphopshow voor het hele gezin met alles erop en eraan. Moddervette beats, scherpe teksten maar ook geschikt voor de jongste generatie. Op tour door het hele land In de zalen waar jij vroeger de hiphop vierde. Waar de vloer nog een beetje plakt van de bierdouche gisteravond en waar de lampen net even feller schijnen. Goed voor een nostalgische terugblik maar vooral een frisse blik op de toekomst. Twee vliegen in één klap.

Wanneer

za 12 nov. 2022 t/m za 12 nov. 2022 12 november vanaf 14:00

Prijzen
Entree€ 16.75
Avondkassa€ 19.50
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245