Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Freshtival Enschede 13 t/m 15 augustus
Muziek, Evenement

FRESHTIVAL

Een onvergetelijk weekend op het Rutbeek met de beste artiesten!

Op dit moment is er nog weinig informatie beschikbaar over het evenement van 2021. Houd deze pagina in de gate...

Lees verder
12:00 - 23:59

Op dit moment is er nog weinig informatie beschikbaar over het evenement van 2021. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Tijdens Freshtival is in ieder hoekje en gaatje wel iets te beleven. Een ontdekkingsreis op zich. Ontdek de knusse chillplekjes tussen de bomen, de kleurrijke versieringen die van tak naar tak slingeren, de kampvuurtjes op het strand, het verfrissende water en alle secret area’s – benieuwd of je ze vindt. En dan hebben we het nog niet eens over de overweldigende stages… Kom mee!

Waar je ook staat of naar onderweg bent, je kijkt je ogen uit. Vanaf de eerste minuut dat je binnen bent. Ze hebben de gekste en meest uitbundige stages: kleurrijk, groots of juist piepklein en verstopt. Zo kon je vorig jaar roze kerken in, keek je je ogen uit bij de grootste mainstages, feestte je op piepkleine party-eilandjes, ging je tekeer in geheime toiletarea's én ravede je in caravans alsof je leven ervan afhing. Tel daar lasers, vuurkanonnen, kilo’s confetti en grandioos vuurwerk bovenop en je hebt de ultieme mix die jouw Pinksterweekend onvergetelijk maakt.Altijd het laatste nieuws over evenementen, winkels en andere activiteiten in Enschede?

Volg ons op social media en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Facebook Enschede

Enschede

Instagram Enschede Enschede
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  Wanneer

  13 t/m 15 augustus

  Contact

  Het Rutbeek

  Jacobsrietweg 182

  7546 RG Enschede

  +31 53 4282411

  Website evenement

  [email protected]

  Bestel kaarten

  Route plannen

  Locatiegegevens

  1 Het Rutbeek
  Jacobsrietweg 182
  7546 RG Enschede