Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Yilmaz 2288 1551256396 35hxcy57ir t/m 2 maart
Muziek

GÖKSEL YILMAZ ENSEMBLE

Een muzikale reis door de Levant en het leven.

Tijdens dit intieme concert wordt de luisteraar meegenomen op een muzikale reis door de Levant en het leven: v...

Lees verder
20:30
7.50

Tijdens dit intieme concert wordt de luisteraar meegenomen op een muzikale reis door de Levant en het leven: van verlangen tot opstand, van verdriet tot intense liefde en blijdschap.

Het Göksel Yılmaz Ensemble bestaat uit Göksel Yilmaz (gitaar, ud, saz en zang), Anne Bakker (viool) en Funda Yilmaz (zang). Anass Habib (zang) is de special guest tijdens deze voorstelling. Het spel van het Göksel Yilmaz Ensemble is harmonieus, vol met emotie en kracht. Liederen uit Turkije, Libanon, Syrië, Irak en Koerdistan voeren u mee op deze reis. Daarnaast bevat het repertoire zowel eigen composities van Yilmaz, met invloeden uit zowel traditionele Arabische en Turkse muziek als westerse stijlen zoals jazz, blues en klassiek.

Sinds de oprichting van het ensemble in 2006 gaven ze concerten in Nederland, België, Turkije, Indonesië, Zwitserland en Duitsland. In Nederland werden ze uitgenodigd bij Radio en TV en op prominente festivals en muziekpodia waaronder de Music Meeting in Nijmegen, het Dunya Festival in Rotterdam, RASA in Utrecht en Het Concertgebouw in Amsterdam. Ze speelden met grote artiesten als Jan Akkerman en Eric Vloeimans en toerden met het Internationaal Danstheater door Nederland, België, en Indonesië.

Het ensemble heeft 2 albums uitgebracht: "Gegzin" (De Reiziger) 2011 en "Kam Zaman" (er was een tijd) 2016. Op 9 maart 2018 kwam Kan Zaman in Turkije uit onder het bekende platenlabel: KALAN Müzik.

Wanneer

2 maart vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 7.50
Locatie

Het Vestzaktheater

Walstraat 35

7511 GG Enschede

053-4300999

www.hetvestzaktheater.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Vestzaktheater
Walstraat 35
7511 GG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden