Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Galaconcert Politiekoor Twente
      t/m 28 oktober
Muziek, Kunst en cultuur

GALACONCERT POLITIEKOOR TWENTE

Met Francis van Broekhuizen en soliste van het orkest van Andre Rieu.

Het Politiekoor Twente houdt in het Muziekcentrum, een galaconcert dat door Francis van Broekhuizen gepresent...

Lees verder

Het Politiekoor Twente houdt in het Muziekcentrum, een galaconcert dat door Francis van Broekhuizen gepresenteerd wordt. De soliste van het orkest van Andre Rieu, Donij van Doorn en de solist Erik Slik, worden op piano begeleid door Wouter Munsterman.

Francis van Broekhuizen gaat het jubileumconcert van het Politiekoor Twente, met het thema ‘Verbinding” op haar eigen bekende wijze presenteren en zingen. Haar professionaliteit en No nonsens persoonlijkheid zal bijdragen aan het concert. Als sopraan schitterde ze in vele opera’s en recent in de musical “The Sound of Music”. Ze is bekend van Radio (NPO4) en Tv-programma’s als “De slimste mens” en “The Connection”. Deze zomer toert ze met haar theaterprogramma “Bij twijfel hard zingen” door Nederland en is haar boek met deze titel uitgekomen.

Als solisten hebben Donij van Doorn en Erik Slik hun medewerking toegezegd. Samen zullen ze onder ander een medley zingen uit de Westside Story. Donij is als sopraan al jaren verbonden aan het orkest van Andre Rieu en heeft op vele podia gezongen over alle werelddelen. Haar stem heeft bij zeer velen de emoties los gemaakt. Erik Slik is een internationaal bekende tenor die in vele opera’s hoofdrollen heeft gezongen. Daarnaast maakt hij deel uit van de Nederlandse groep Frommermann, een close harmony ensemble in de traditie van the Comedian Harmonists.

De stadsdichter Dick Schlüter zal in 2 gedichten de 75 jaar van het politiekoor in dichtvorm samenvatten.

Het Politiekoor Twente, onder leiding van Leo Bekendam zingt a capella en met begeleiding van haar eigen combo. Het combo onder leiding van Paul van Beest is hiervoor met 3 muzikanten uitgebreid. Het repertoire staat in het teken van het thema “Verbinding”. De verbinding tussen politie en burgers en burgers onderling.

Na het concert is er in de foyer een nazit met livemuziek.

Kaarten zijn te verkrijgen via dhr. W. Roelofs, 06-11764194.

Wanneer

vr 28 okt. 2022 t/m vr 28 okt. 2022 28 oktober vanaf 19:30

Entree€ 15.00
Locatie

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511 EK Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245