Data 23 oktober
Kinderen

GEEL

Een magische wereld waarin alles geel is.

​In ‘Geel’ wordt het publiek meegenomen in een wereld waar alles, maar dan ook echt alles, je raadt het al, ge...

Lees verder

​In ‘Geel’ wordt het publiek meegenomen in een wereld waar alles, maar dan ook echt alles, je raadt het al, geel is. De kleur van de zon, de kleur van blijdschap.

Zelfs de bezoekertjes en hun ouders zitten op gele kussentjes. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko in deze wereld allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. Die genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Hee, dat is niet hun kleur. Dat kennen ze niet. In de strijd van geel tegen blauw gebeurt er iets onverwachts. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt de magie. Geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar.

Mime Wave / Anastasiia Liubchenko Afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weggaan.

Geel is onderdeel van Peuter & Kleuter Festival KLEURRIJK Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt?  Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In KLEURRIJK kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de  theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld  van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin publiek naar  hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen.  Al in de foyer begint de ontdekkingsreis: bezoekers onthullen  een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels  vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Kleine en  grote kunstenaars spelen met de meest fantastische objecten  in dit magisch groeiende museum. Bouw je eigen totempaal  van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos  of verkleed je tot vierkant of cirkel, net als de acteurs uit de  voorstelling Het Grote Kleurenballet, en maak een foto van  je eigen gecreëerde, levensechte schilderij waarin jij met  je gezin de hoofdrol speelt!

Wanneer

23 oktober vanaf 14:30

Ook op
woensdag 23 oktober 2019 vanaf 14:30
en vanaf 16:15

Prijzen
Entree€ 5.00
Contact

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511EK Enschede

+31 53 4858585

www.wilminktheater.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

103