Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Data 190410 094751 35hxfz3kbh 23 oktober
Kinderen

GEEL

Een magische wereld waarin alles geel is.

​In ‘Geel’ wordt het publiek meegenomen in een wereld waar alles, maar dan ook echt alles, je raadt het al, ge...

Lees verder

​In ‘Geel’ wordt het publiek meegenomen in een wereld waar alles, maar dan ook echt alles, je raadt het al, geel is. De kleur van de zon, de kleur van blijdschap.

Zelfs de bezoekertjes en hun ouders zitten op gele kussentjes. Met haar mimespel laat Anastasiia Liubchenko in deze wereld allerlei grappige gele bewoners tot leven komen. Die genieten in de gele stad. Tot blauw verschijnt. Hee, dat is niet hun kleur. Dat kennen ze niet. In de strijd van geel tegen blauw gebeurt er iets onverwachts. De originele livemuziek van Thijs Felperlaan en Yung-Tuan Ku verhoogt de magie. Geschikt voor iedereen vanaf 2 jaar.

Mime Wave / Anastasiia Liubchenko Afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z’n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema’s die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weggaan.

Geel is onderdeel van Peuter & Kleuter Festival KLEURRIJK Altijd al willen weten hoe een gele driehoek beweegt? Of wat voor geluid een rode cirkel maakt? In KLEURRIJK kraakt en knispert het van de levende kunst. Kinderen vanaf 2 jaar én hun (groot-)ouders maken samen met de acteurs uit de theatervoorstellingen spelenderwijs kennis met de wereld van kleur en vorm, een unieke belevenis waarin publiek naar hartenlust kan ontdekken, spelen en bouwen. Al in de foyer begint de ontdekkingsreis: bezoekers onthullen een wondere wereld van kleuren en figuren, waar regels vervagen en fantasie en plezier alle ruimte krijgen. Kleine en grote kunstenaars spelen met de meest fantastische objecten in dit magisch groeiende museum. Bouw je eigen totempaal van abstracte vormen, duik in een levensgrote blokkendoos of verkleed je tot vierkant of cirkel, net als de acteurs uit de voorstelling Het Grote Kleurenballet, en maak een foto van je eigen gecreëerde, levensechte schilderij waarin jij met je gezin de hoofdrol speelt!

Wanneer

23 oktober vanaf 14:30

Ook op
woensdag 23 oktober 2019 vanaf 14:30
en vanaf 16:15

Prijzen
Entree€ 5.00
Contact

Muziekcentrum Enschede

Noorderhagen 27

7511 EK Enschede

+31 53 4858585

www.wilminktheater.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Muziekcentrum Enschede
Noorderhagen 27
7511 EK Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245
Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info