Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Geniet ervan 2896 1557909422 35hxhpm9qx t/m 7 oktober
Kunst en cultuur

GENIET ERVAN!

Theaterprogramma door twee generaties over hoop, geloof en liefde.

Het golft door het land: GENIET ERVAN! Een warme golf van empathie. Bij alles wat we doen roepen wij blij: "GE...

Lees verder

Het golft door het land: GENIET ERVAN! Een warme golf van empathie. Bij alles wat we doen roepen wij blij: "GENIET ERVAN!" Iedere kop koffie die ons wordt aangeboden begeleiden we met onze doorleefde aanmoediging: "GENIET ERVAN!"

Iedere tegenslag wordt een moment van genot. Door de mindfulle mens er voortdurend van te doordringen, dat wij moeten en zullen genieten, gaat hij het zelf geloven. Een mindful moment! Wij genieten. Dag en nacht. Zonder ophouden.

En waar is dat goed voor?
Voor ons! Voor de economie! Voor Nederland!

Dus dames en heren, ook vandaag:
GENIET ERVAN!

Geniet ervan! is een vrolijk muzikaal theaterprogramma over hoop, geloof en liefde. Twee generaties bezingen, spelen en lezen hilarische, schokkende, ontroerende en onvervalste levenservaringen.

Over Marjan Berk
Marjan Berk (1932) was jarenlang werkzaam in cabaret, toneel, musical, film en televisie. Ze schreef meer dan honderd scenario’s, onder andere voor Vrouwenvleugel - waar ze de Gouden Televizier-ring 1994 mee won. Ze schreef meer dan veertig romans, verhalen en kinderboeken. Ze is de koningin van het korte verhaal en weet altijd feilloos de finesses van het dagelijks leven bloot te leggen, met humor én zelfspot. Marjan gaf in de loop der jaren bovendien meer dan 3500 lezingen en schreef ruim honderd scenario's.

Over Jelke Smit
Jelke Smit (1978) maakt het gevoel hoorbaar met haar warme stem en swingend touché. Ze ontving haar opleiding aan de jazz-afdeling van het Haags Conservatorium. Als improviserend theatermusicus en componiste werkt ze samen met diverse muziek- en jeugdtheatergezelschappen.

Wanneer

7 oktober vanaf 12:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245