Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Goldband Enschede t/m 19 november
Muziek

GOLDBAND

Het genre overstijgende Goldband komt de zaal van Metropool plat spelen

Goldband strijkt de hits tegenwoordig per vierkante meter en dat gaat zeker ook gebeuren op 19 november in Ens...

Lees verder
20:30
22.25

Goldband strijkt de hits tegenwoordig per vierkante meter en dat gaat zeker ook gebeuren op 19 november in Enschede. Zonder twijfel dé act die je niet wil missen!

Haast vanuit het niets stormt Haagse popsensatie Goldband het Nederlandse en Belgische muzieklandschap binnen. Dat gebeurde in 2019 met 2 EP's waarop cult hits als ‘Mijn Stad’ en ‘Witte Was’ de ijzersterke live reputatie van de band vooruitsnelt. Met de release van full length debuut ‘Betaalbare Romantiek’ is het hek definitief en onomkeerbaar van de dam!

Met het genre-overstijgende album hebben de drie ex stukadoors De Het Boaz, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp bewezen een serieuze pop act te zijn. Met invloeden uit jaren 80 nederpop en disco maar ook trance en gabber heeft Goldband een geheel eigen sound neergezet die zich vooral live op het podium laat gelden. Alle grote zalen in de BeNeLux verkochten moeiteloos uit, festivalweides gaan plat, De Volkskrant benoemt Goldband tot talent van het jaar, er volgt een 3voor12 nominatie voor Album van het jaar en de streams gaan door het plafond!

Wanneer

19 november vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 22.25
Avondkassa€ 25.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245