Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Great Catch 29 september
Kunst en cultuur

GREAT CATCH

Een verrassende show vol circusavontuur. Catch it if you can!

De circuscoalitie selecteerde drie originele producties van fris circustalent die samen op tour gaan langs de ...

Lees verder
20:30 - 22:30
15.00

De circuscoalitie selecteerde drie originele producties van fris circustalent die samen op tour gaan langs de Nederlandse theaters.

De artiesten TeaTime Company, Liza van Brakel en Júlia Campistany zijn niet alleen getalenteerde circusartiesten, maar benaderen circus op een geheel eigen en nieuwe manier. Hierdoor maken ze verrassende eigenzinnige voorstellingen. Ze hebben al veel ervaring met straatfestivals en weten het publiek in no time bij de kladden te grijpen.

Geïnspireerd door de lockdown periode die ze op haar kamer doorbracht, maakte ze voor Great Catch de poëtische jongleervoorstelling Umbra. Een creatie over de nieuwsgierigheid naar eenvoud en tegelijkertijd een ode aan alles wat mogelijk is. De Circuscoalitie Great Catch is een initiatief van de Circuscoalitie. De Circuscoalitie zet in op het stimuleren van talent, speelplekken en publiek voor circus. De artiesten TeaTime Company, Liza van Brakel en Júlia Campistany zijn niet alleen getalenteerde circusartiesten, maar benaderen circus op een geheel eigen en nieuwe manier. Hierdoor maken ze verrassende eigenzinnige voorstellingen. Ze hebben al veel ervaring met straatfestivals en weten het publiek in no time bij de kladden te grijpen.

Wanneer

29 september van 20:30 tot 22:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Avond lockdown
LET OP: op dit moment geldt er een gedeeltelijke lockdown en zijn bijna alle locaties in de stad gesloten vanaf 17:00 uur.
Meer info