Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Green Tales 2387 1551883183 35hxe97r2x t/m 11 maart

GREEN TALES OF THE CITY

Film en debat over klimaat.

De prijswinnende documentaire Green Tales of the City speelt in Concordia. De film schetst een inspirerend bee...

Lees verder

De prijswinnende documentaire Green Tales of the City speelt in Concordia. De film schetst een inspirerend beeld van wat vijf Nederlandse steden doen om zich voor te bereiden op de verandering van het klimaat.

We hoeven nog niet aan de anti-depressiva als het gaat om het redden van onze planeet. De Nederlandse documentairemaker Gwen Jansen geeft in de film Green Tales Of The City een humoristisch, optimistisch filmisch inkijkje in de duurzaamheidsbeweging in ons land. Een beweging die in rap tempo krachtiger en omvangrijker wordt.

De film volgt ontwikkelingen in vijf Nederlandse steden en vertelt het verhaal van een aantal bevlogen en gedreven mensen en de vernieuwende projecten die zij startten. Projecten om (een stukje van) hun stad schoner, duurzamer, leefbaarder te maken. Hoe doen ze het? Welke samenwerkingsverbanden zoeken zij? Voor welke uitdagingen zien zij zich gesteld? Welke veerkracht heeft hun stad? Lukt het hen om ook anderen aan te steken?

Green Tales of te City belicht ook de andere kant van het verhaal, de weerbarstige kant. Wat beweegt mensen om milieubewuster te gaan leven? Wat houdt hen tegen? Hoe reageren zij als ze een week lang met andere producten proberen duurzamer te leven?

Wanneer

11 maart vanaf 19:30

Prijzen
Entree€ 9.50
Locatie

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

www.concordia.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245