Suzan Freek Door Jim Bakkum 3350 1565005637 22 augustus
Evenement, Muziek

GROLSCH SUMMER SOUNDS: METROPOOL

Het programma van metropool biedt een mooie variatie in muziekstijlen van Pop, Bluegrass, Country en Dance. Suzan en Freek zullen deze avond openen.

Oude Markt
19:30 - 00:00
Gratis

Suzan & Freek
Onder de noemer ‘De Minuut‘ wordt wekelijks een nieuwe cover op Facebook geplaatst door Suzan & Freek, en dat blijft niet onopgemerkt. Een eigen versie van Don’t Let Me Down gaat zelfs wereldwijd viraal nadat The Chainsmokers zelf deze versie van hun liedje ontdekken en via hun social media delen, met meer dan een miljoen views tot gevolg. De Minuut met andere covers hebben hetzelfde effect.


Onlangs bracht het duo haar eerste eigen single uit: ‘Als Het Avond Is‘. De debuutsingle bereikt de nummer 1-positie in de Nederlandse Top 40. Naast twee eigen uitverkochte clubtours waren Suzan & Freek ook te zien op festivals als Paaspop, Sziget in Boedapest, Concert at SEA, Bierpop en Tuckerville en deze avond dus op de ‘Metropool presents’ editie van Grolsch Summer Sounds.

The Hillbilly Moonshiners
Dé country party band bij uitstek! That's right, folks! The Hillbilly Moonshiners dompelen jouw dierbaarste hitjes onder in smerig Louisiaans moeraswater. Yee-¬‐haw! Herbeleef klassiekers van artiesten als George Baker en Bon Jovi of ga uit je dak op hedendaagse Top 40‐hits van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé, Pharrel en anderen. Wij zorgen voor vitaminerijke moonshine, jij neemt er daar een paar van en vervolgens schud je je billen en stamp je je voeten met je vingers achter je beltbuckle op al die hits die nog nooit zo country klonken!


90’s VS. 00’s
Van 2 Unlimited to The White Stripes, van Tupac tot Kanye West, van The Spice Girls tot The Sugababes, van Arcade Fire tot Britney Spears, van Rage Against The Machine tot The Prodigy en alles wat er tussenin zit. Hoorde je het in die tijd op de radio, op MTV, The Box of TMF of zag je veel van die acts in die jaren op festivals als Lowlands of Pinkpop dan is de kans groot dat je er  deze avond op kan dansen bij 90’s VS. 00’s – Battle Of The Decades.

Het ultieme gevecht tussen de sterren van de jaren 90 en de jaren 0. Een clash van culturen die echter op een uiterst vredelievende manier wordt beslist namelijk door te dansen met je vrienden en vriendinnen! Let’s get ready to rumble!

Wanneer

22 augustus van 19:30 tot 00:00

Prijzen
  • Entree
  • Gratis
Contact

Oude Markt

Oude Markt 1

7511NZ Enschede

www.metropool.nl

Route plannen

Locatiegegevens

1 Oude Markt

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

298