Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Guzman 2018 1547647971 35hxb43c2d t/m 27 februari
Kunst en cultuur

GUZMÁN (TRY-OUT)

Javier Guzman (uitverkocht).

Een try-out van zijn negende avondvullende show; Javier Guzman heeft er zin in. Deze keer vertelt hij je dinge...

Lees verder

Een try-out van zijn negende avondvullende show; Javier Guzman heeft er zin in. Deze keer vertelt hij je dingen die je nog niet van hem wist. Ontboezemingen waar je nu eens wél hartelijk om mag lachen. Wees erbij!

Na Ga-Bie-Jer komt Javier met Guzmán, zijn tweede programma in een trilogie. In Guzmán kijkt Guzman terug op zijn grillige leven, zijn stormachtige carrière en vertelt hij dingen die je nog niet van hem wist. Dingen die wellicht herkenbaar zijn, dingen die op zijn minst opmerkelijk zijn, dingen die opzienbarend zijn. Zijn het ontboezemingen? Wie weet. Het zijn de dingen waar je normaal gesproken misschien niet eens om moet lachen, maar vanavond wel. Dat staat nu al vast. De levensloop van Javier heeft ridicuul veel gelijkenissen met het land waar hij al vanaf zijn 17e op de planken staat. Wees erbij! (max. 2 kaarten per persoon)

Over Javier Guzman

Javier Guzman (1977) is cabaretier, stand-up comedian en acteur. Geboren op Gran Canaria, emigreerde hij op jonge leeftijd met zijn moeder en broertje Emilio naar Nederland. Vanaf 1998 studeerde hij aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. In zijn derde jaar won hij zowel de jury- als publieksprijs tijdens het Leids Cabaretfestival. Na zijn afstuderen zette hij zijn carrière voort op de planken, televisie en het witte doek. Inmiddels is Javier niet meer weg te denken uit de Nederlandse en Vlaamse theaterscene. Dit seizoen komt hij alweer met zijn negende avondvullende programma.

Wanneer

27 februari vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 17.50
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website Concordia

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

216