Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Gypsyvollemaan 1077 1531915130 35hszor8z0

GYPSYCONCERT

Geniet van een gypsyconcert bij volle maan op het terrein van Landgoed Algoed.

Dit intieme luisterconcert is een echte aanrader voor de romantici onder ons.

Lees verder
20:30
10.00

Dit intieme luisterconcert is een echte aanrader voor de romantici onder ons.

Op vrijdag 27 juli a.s. geeft zangeres Monica Coronado samen met gipsy flamencogitarist Manito concert bij volle maan op het terrein van Landgoed Algoed. Bij dit optreden wordt de luisteraar meegenomen naar een wereld vol passie, weemoed hartstocht. Bij de concerten krijgt Monica met haar temperament het publiek snel op het puntje van de stoel. Manito weet altijd met zijn virtuoze spel haar te stimuleren het onderste uit de kan te halen. Dit optreden belooft een en al vuur!

Mónica Coronado begeleidt zichzelf op gitaar. Met heldere stem zingt zij haar verhalen, verzameld en beleefd in haar zwervend bestaan als muzikant. Haar muziek is golvend, warm, ritmisch en optimistisch van toon. Manito bespeelt de Spaanse gitaar met grote gedrevenheid Zijn vurige spel is intuïtief en rijk aan diverse stijlen en invloeden. Zijn naam is een directe verwijzing naar de Franse gitaarlegende ‘Manitas de Plata’

Dit intieme luisterconcert is een echte aanrader voor de romantici onder ons. Men zit deze avond rond het kampvuur dicht bij de artiesten bij het licht van de maan. Tussen de bedrijven door kan men genieten een drankje en van de schitterende omgeving.

Reserveren kan via [email protected]

Wanneer

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Landgoed AlGoed

Burgermeester Stroinkstraat 411

+31 6 55773670

Facebook event

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Landgoed AlGoed
Burgermeester Stroinkstraat 411
Twekkelo