Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Halloween kids disco 1582 1539760242 35ht4mqw9w

HALLOWEEN KIDS DISCO

Door Focus

Focus! organiseert elk jaar het fantastische evenement ''De Halloween Kids Disco''. Het engste, griezeligste e...

Lees verder
19:00 - 21:30
12.50

Focus! organiseert elk jaar het fantastische evenement ''De Halloween Kids Disco''. Het engste, griezeligste en spannendste feest van het jaar, waar je alleen binnen komt als je je verkleed en tussen de 6 en 12 jaar bent. Als je durft tenminste...

Focus! viert dit feest nu voor het 6e jaar op rij. De dans- en theaterstudio is deze dag omgetoverd tot hét centrum van Halloween in Enschede, wat je al merkt vanaf de oprit. Je kunt er verschillende activiteiten doen samen met je vriendjes of vriendinnetjes, waaronder verplicht snoep eten!

Het Monsterbal

Er is deze avond van alles te doen. Zo kun je er spannende spelletjes spelen, fantastische foto’s laten maken in de fotohoek, wegduiken in de filmzaal en natuurlijk onwijs veel snoepen. Ook kan er de hele avond gedanst worden bij het Monsterbal – een échte disco, helemaal in Halloween sfeer. Er is een DJ voor toffe muziek met discolampen en met de monsterlijke bezoekers is het feest compleet. Aan het eind van de avond wordt de bezoeker van het bal met het beste kostuum beloond met een leuke prijs!

Iedereen is welkom!

De Halloween disco is voor iedereen tussen de 6 en 12 jaar toegankelijk, dus ook als je niet bij Focus! danst. Op zaterdag 27 oktober, van 19:00 uur tot 21:30 uur is Focus! aan de Zuiderspoorstraat 7 in Enschede de “place-to-be”. Bij de tickets zijn snoepgoed en drankjes inbegrepen.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en kaartjes op https://www.focusstudio.nl. Opgeven via de website kan tot en met 24 oktober!

Wanneer

Prijzen
Entree€ 12.50

Inclusief €7,50 tegoed voor hapjes, drankjes en snoepgoed

Contact

Focus! Dansstudio

Zuiderspoorstraat 7

7512AX Enschede

+31 53 4317332

Website Focus

Route plannen

Locatiegegevens

1 Focus! Dansstudio
Zuiderspoorstraat 7
7512AX Enschede