Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Hamlet Kings Men Wilminktheater Enschede 16 juni en nog 2 dagen
Kunst en cultuur

HAMLET - KING'S MEN

De voorstellingen spelen in een intieme setting op bijzondere buitenlocaties.

KING’S MEN maakt op energieke en hartveroverende wijze de klassiekers van Shakespeare toegankelijk voor een br...

Lees verder
Landgoed De Hooge Boekel
19:30
25.00

KING’S MEN maakt op energieke en hartveroverende wijze de klassiekers van Shakespeare toegankelijk voor een breed publiek.

De Jonge Hamlet rouwt om de dood van zijn vermoorde vader en het feit dat zijn moeder zo snel met zijn vaders broer is getrouwd. De enige die hij nog vertrouwt is zijn vriend Horatio, een rol die de vier mannen van KING’S MEN gezamenlijk op zich nemen. Ze breken Hamlets zwijgen, formuleren zijn diepste levensvragen en spreken voor hem, net zo lang tot Hamlet in staat is zijn leven weer in eigen handen te nemen.

HAMLET van KING’S MEN is een modern coming of age-verhaal, hartverscheurend en toch vol humor.

KING’S MEN maakt op energieke en hartveroverende wijze de klassiekers van Shakespeare toegankelijk voor een breed publiek. In een mix van Duits, Nederlands, a little English en ’n luk Twents wordt het publiek in Shakespeares grote verhalen meegenomen. Schwierig? Bi’j gek. No fear Shakespeare! De talen smelten ineen tot een heldere vertelling die je misschien niet helemaal verstaat, maar altijd kunt begrijpen.

De voorstellingen spelen in een intieme setting op bijzondere buitenlocaties in het Duits-Nederlandse grensgebied. Het KING’S MEN ensemble bestaat uit enkel mannen. Zij spelen met veel energie, humor en nog meer testosteron talloze dubbelrollen en – net als in Shakespeare’s tijd – ook alle vrouwenrollen.

Onder de bevlogen regie van Silvia Andringa is een pakkend concept ontstaan. Haar bewerkingen van de klassiekers zijn origineel en vernieuwend. Ze worden ‘op het lijf geschreven’ van het acteursensemble en verbinden zich in een transparante speelstijl met het publiek en de actualiteit. De prachtige buitenlocaties in de grensstreek zijn het decor, de kostuums theatraal en uitgesproken, de verhalen meeslepend en direct op het publiek gericht. Bij KING’S MEN voelt iedereen zich welkom.

Wanneer

do 16 jun. 2022 t/m do 16 jun. 2022 16 juni vanaf 19:30

Ook op
vrijdag 17 juni 2022 vanaf 19:30
zondag 19 juni 2022 vanaf 14:30

Prijzen
Entree€ 25.00
Locatie

Landgoed De Hooge Boekel

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Landgoed De Hooge Boekel