Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
hans en grietje t/m 22 november
Kinderen, Kunst en cultuur

HANS EN GRIETJE (4+)

Een feest vol fantasie en herkenning vor jong en oud. Hans en Grietje vertellen en zingen samen met vijf houtblazers over hun avonturen in het grote bos. Iedereen mag meezingen en -dansen!

Wat een vrolijk familieconcert! Vijf houtblazers van Phion en twee acteurs vertellen het beroemde sprookje van...

Lees verder

Wat een vrolijk familieconcert! Vijf houtblazers van Phion en twee acteurs vertellen het beroemde sprookje van Hans en Grietje. Een spannend verhaal vol bekende kinderliedjes en volkswijsjes. En alle kinderen mogen meezingen en dansen. Een heerlijke middag voor jong en oud, met projecties van kunstenares Cynthia Borst, in de kleinere theaters in Gelderland en Overijssel.

Verbeelding voor jong en oud

Een feest vol fantasie en verbeelding voor jong en oud. Wie heeft er als kind niet gegriezeld bij de gedachte aan de boze heks, nagels gebeten van spanning of Hans en Grietje de weg naar huis wel zouden vinden of gedroomd van een huis van snoep? Het familieconcert Hans en Grietje is gebaseerd op de opera Hänsel und Gretel van de Duitse componist Humperdinck.

Levensgrote projecties

Met diverse kinderliedjes en herkenbare volkswijsjes zingen en vertellen Hans en Grietje, samen met vijf houtblazers, over hun avonturen in het grote bos. Alle kinderen mogen meezingen en dansen op de vrolijke klanken van fluit, hobo, klarinet, fagot en hoorn! Met de levensgrote projecties van kunstenares Cynthia Borst komt de sprookjeswereld helemaal tot leven. En soms zelfs zo dichtbij, dat je het bijna aan kunt raken…

Samen met de Nederlandse Reisopera, Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede en ons orkest is dit feestelijke en vrolijke kinderconcert ontstaan.

Wanneer

22 november vanaf 14:30

Prijzen
Entree€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245