Heerlijcke Vintage 2 Webmail 10 november
Evenement

HEERLIJCKE VINTAGE ENSCHEDE

Heerlijcke Vintage komt voor de eerste keer naar Enschede

Heerlijcke Vintage nieuw in Enschede.

Lees verder

Heerlijcke Vintage nieuw in Enschede.

Heerlijcke Vintage, voor het eerst in de Performance Factory - Enschede.

De Performance Factory is dé nieuwe hotspot in Enschede en staat op het voormalige Polaroid fabrieksterrein. Op de plek waar vroeger weefgetouwen stonden en later instantklaar films werden gemaakt vind je nu een talentenfabriek met een hippe foodhal, kunst, cultuur…. En zondag 10 november strijkt hier de Heerlijcke Vintage neer. Kom dan naar Enschede om onder het genot van muziek uit die jaren net dat ene toffe vintage jurkje, broekje of bloesje te scoren.

Wie van vintage houdt heeft natuurlijk ook een zwak voor vintage kleding. Ook steeds meer tieners slaan de modeketens over en investeren steeds meer in vintage kleding kopt ‘het Parool’. Dat is goedkoper en beter voor het milieu. En waar kan je daarvoor beter terecht dan bij De Heerlijcke Vintage. Op zondag 10 november van 12 – 17 uur kan je voor een habbekrats prachtige stukken op de kop tikken. Kleding, schoenen, sieraden, vinyl, design, en nog veel meer; van de booming fifties tot the naughty nineties. De mooiste winkels uit Oost Nederland zullen er zijn.

Struinen over de Heerlijcke Vintage om de mooiste schatten te ontdekken, met op de achtergrond muziek uit de jaren 60-70-80 en 90 op vinyl die ook kunnen worden gekocht! Showtime is om 14 en 15.30 uur, waar alle winkels zich zullen voorstellen op te catwalk. 

De Heerlijcke Vintage is goed gevuld met de meest bijzondere vintage winkels uit Oost Nederland en is dan ook een walhalla voor vintageliefhebbers. Het is gewoon niet mogelijk om met lege handen thuis te komen. Scoor de leukste vintage items op de Heerlijcke Vintage in Enschede.

Deelnemers zijn:
Artisan – Haaksbergen, de Roode Molen en de Stokroos - Almelo, Diete Nab – Goor, Essie First Class – Borne, Laundries – Hengelo, Nozem & de Non – St Jacobiparochie, OPNIEUW – Delden, Studio Spitsbaard – Enschede, ’t Past – Haaksbergen, Vila Vintage – Enschede, Vindiets – Enschede, Vinylhuis - Brummen

Je bent van harte welkom!

Wanneer

10 november van 12:00 tot 17:00

Prijzen
  • Entree
  • € 2.50
Contact

Performance Factory (voormalige Polaroidfabriek)

Hoge Bothofstraat 49

7511 ZA Enschede

Facebook evenement

[email protected]

Heerlijcke Vintage 1 Webmail

Route plannen

Locatiegegevens

1 Performance Factory (voormalige Polaroidfabriek)