Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Heldvoor1dag t/m 22 oktober
Kunst en cultuur

HELD VOOR 1 DAG (PREMIÈRE)

Muziektheater met vette covers, eigen liedjes en innemende verhalen waarbij waar gebeurd en zelf verzonnen dwars door elkaar heen loopt.

Muziektheater met vette covers en eigen liedjes. Met innemende verhalen waarbij waar gebeurd en zelf verzonnen...

Lees verder

Muziektheater met vette covers en eigen liedjes. Met innemende verhalen waarbij waar gebeurd en zelf verzonnen dwars door elkaar heen loopt. Want het motto is: beter een goed verhaal gelogen, dan een slecht verhaal naar waarheid verteld. Met Magda Nij Bijvank (actrice, theatermaker), Esther Groenenberg (zangeres, songwriter) en Dirk Schreuders (gitarist, bassist).

Dit trio leerde elkaar kennen via het Twentse Theaterspektakel ‘Hanna van Hendrik’. Magda speelde er een rol in, Esther schreef de liedjes ervoor en Dirk was een van de bandleden van Her Majesty, die de muziek verzorgden van de voorstelling. Ze zochten elkaar op in de lege coronatijd. En zo ontstond spontaan het idee voor een voorstelling. Dus, aan de bak! Corona of niet.

In HELD VOOR 1 DAG zoomen Esther en Magda in op een bladzijde uit het leven van anderen én van zichzelf. Die bladzijde waarop ze in hun verder normale leven iets ongewoons meemaken. Zo’n moment waarop de dingen ontploffen of imploderen, stilvallen of deblokkeren, kapotgaan of ten goede keren. Zo’n dag waarop je heldhaftig bent, of toch net niet. En trouwens, wie bepaalt eigenlijk wat dat is: een held? HELD VOOR 1 DAG gaat over het verlangen om gezien te worden, de onbedwingbare dwang om het goed te willen doen en aardig te worden gevonden, over de heftige wereld die het soms zelfs de dappersten onmogelijk maakt en over pogingen om iets van het leven te maken.

Wanneer

22 oktober vanaf 19:30

Ook op
donderdag 22 oktober 2020 vanaf 21:30

Prijzen
Entree€ 20.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245