Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
DSC 3695 35ht370j11
Muziek

HERFSTTOER EUREGIO BRASSBAND

Een drieluik-concert in Enschede: 30 minuten muziek op drie onverwachtse plaatsen.

De Euregio Brassband gaat zaterdag 27 oktober op mini-tournee door Enschede. Hierbij zal de Bornse muziekveren...

Lees verder
13:15 - 17:00
Gratis

De Euregio Brassband gaat zaterdag 27 oktober op mini-tournee door Enschede. Hierbij zal de Bornse muziekvereniging op 3 onverwachtse plekken een programma van 30 minuten ten gehore brengen.

Afgelopen jaar heeft de Euregio Brassband in het kader van haar 65-jarige jubileum meerdere korte concerten verzorgd op verschillende locaties in Twente. Wegens het succes van deze mini-tournee, is het op zaterdagmiddag 27 oktober weer zo ver! De Euregio Brassband brengt wederom muziek naar de mensen toe; Op het NS-station in Enschede om 13.15 uur, bij het plein voor Piet Zoomers om 14.30 uur en bij het Miro-center om 16.15 uur.

De band vind het belangrijk amateurmuziek te promoten en mensen te bereiken die normaal niet in aanraking zouden komen met (blaas)muziek. Ook mensen die niet in staat zijn een concert te bezoeken worden niet vergeten, aangezien de Euregio Brassband regelmatig in diverse verzorgingshuizen te vinden is.
De concerten staan in het teken van toegankelijkheid voor iedereen en zijn daarom geheel gratis, met muziek die veel mensen zal aanspreken. Filmmuziek uit ‘a Disney Fantasy’, het pop-nummer ‘Don’t Stop Me Now’ van Queen en het thema van de welbekende serie ‘The Flying Docters’ worden onder andere ten gehore gebracht.

3