Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Herfstvakantie concordia 1611 1540198006 35ht4pqcso

HERFSTVAKANTIE BIJ CONCORDIA

Film, theater en workshops voor kinderen

De herfstvakantie bij Concordia is bomvol. Met drie jeugdvoorstellingen, maar liefst acht films en tien versch...

Lees verder

De herfstvakantie bij Concordia is bomvol. Met drie jeugdvoorstellingen, maar liefst acht films en tien verschillende hightech workshops in het Cinekid medialab is het vakantieprogramma voor kinderen vanaf 3 jaar snel gevuld.

Cinekid Medialab

Concordia doet zoals ieder jaar weer mee met het Cinekid Festival. Aan de Langestraat zijn van maandag tot en met vrijdag diverse hightech workshops te volgen. Kinderen kunnen kennis maken met de nieuwste technische snufjes, onder andere VR tekenen, video mappen, camera acteren en emoji ontwerpen.

Kinderfilms

In de filmzalen aan de Oude Markt draait het filmhuis acht kinderfilms. Onder andere De Buurtspion, over de 10-jarige Agatha Christine die de kelder van haar nieuwe huis omtovert tot een heus detectivebureau. Of Los Bando, een verrassende road-movie over een tienerrockband. In Vechtmeisje worstelt de 12-jarige Bo met de scheiding van haar ouders, maar ze blijkt een natuurtalent in kickboksen!

Toneel, muziek en dans in het theater

Het broodje cultuur op maandagmiddag 22 oktober is een familieconcert van Jeroen de Groot; een klassiek vioolconcert met brutale insteek. Op woensdag 24 oktober staat Dadodans in het theater. Dansend met papier ontstaan er werelden die ook zo weer worden verfrommeld. Donderdagavond is er voor de oudere kinderen de kans om iets langer op te blijven voor de voorstelling ZIN om 19:30 uur. Een voorstelling over zin en onzin, zin hebben en zin maken!

Kaarten en info

Voor Cinekid is er een combi-aanbod: kaartje voor een film en het medialab samen is € 10,- (hoeft niet op dezelfde dag).

Kaarten voor de theatervoorstellingen zijn € 7,50 voor kinderen t/m 12 jaar en € 10,- voor volwassenen. Kijk voor een compleet overzicht op de website.

Herfstvakantie vier je bij Concordia en is gericht op jonge kinderen en jongeren.

Wanneer

Prijzen
Combi-aanbod Cinekid (film+medialab)€ 10.00
Entree theatervoorstellingen kinderen€ 7.50
Entree theatervoorstellingen volwassenen€ 10.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

2 Concordia Langestraat
Langestraat 56
7511HC Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

275