Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Herfstvakantie in de Museumfabriek t/m 24 oktober
Kunst en cultuur, Kinderen

HERFSTVAKANTIE IN DE MUSEUMFABRIEK

Allerlei activiteiten rondom het thema licht.

Overal om ons heen is licht. Natuurlijk en gemaakt licht. Zonder licht kunnen we niet, maar wat is het eigenli...

Lees verder
11:00 - 17:00

Overal om ons heen is licht. Natuurlijk en gemaakt licht. Zonder licht kunnen we niet, maar wat is het eigenlijk, waar komt het vandaan en wat kan je er allemaal mee?

Deze herfstvakantie kan je in De Museumfabriek spelen met licht! Met je zaklamp kan je op zoek naar ontsnapte insecten, voor museumbewaker spelen, uilen spotten en ontdek je hoe je oma als kind haar huis verlichtte.

In de Makerspace van het museum kan je zelf aan de slag. Je kan er lampionnen maken van blik, glas of oude cd’s. Maak je eigen lichtbak om als nachtlampje of onderzoekstafel te gebruiken om je eigen gevonden schatten te bekijken.

Op vrijdagavond 22 oktober kan je het museum in de avond bezoeken. Er zijn de hele avond allerlei activiteiten. Zo komt De Lichtbende deze avond met hun theatershow Fly me to the moon, een hedendaags sprookje over liefde, verdriet en strijd in een bijzondere vertelvorm. Het volledige programma en alle activiteiten die plaats gedurende deze vrijdagavond vindt je op pagina van de Lichtfabriek XL.

Wanneer

t/m 24 oktober

Contact

De Museumfabriek

Het Rozendaal 11

7523 XG Enschede

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Museumfabriek
Het Rozendaal 11
7523 XG Enschede