Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Het debuut
      t/m 20 oktober
Kunst en cultuur

HET DEBUUT

Ontdek aanstormend theatertalent!

Het Debuut is dé gelegenheid om spannende theatermakers van de toekomst te ontmoeten. Niet meer weg te denken ...

Lees verder
19:30 - 20:30
12.50

Het Debuut is dé gelegenheid om spannende theatermakers van de toekomst te ontmoeten. Niet meer weg te denken van de Nederlandse podia!

Het Debuut loopt voor de troepen uit. Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties veelbelovend theatertalent in Het Debuut. De nieuwe generatie theatermakers die de podia in de toekomst gaat bestormen. Pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen. Tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals selecteert Rudolphi Producties de drie meest urgente werken van toonaangevende jonge makers.

Dit jaar presenteert Het Debuut:

Het Showtje - Just van Bommel en Emma van den Elshout

Een tekstperformance over kleine verwonderingen. Het Showtje is een associatieve denkstroom over alles dat langskomt als je net als Emma en Just maar niet in slaap kan vallen…

Dreaming - Marie-Mae van Zuilen

Op zoek naar een weg uit de werkelijkheid reizen we op surreële wijze door de muzikale beeldende wereld van DREAMING. Een voorstelling in concertvorm over vastzitten in een gebeurtenis. Waarschuwing: schokkende inhoud! Deze voorstelling bevat expliciete inhoud over seksueel geweld.

Illuminate Illusion - Sweder de Sitter en Julie Boellaard

Uit een gedeelde fascinatie voor het bewust verbergen van de realiteit onderzoeken Sweder de Sitter en Julie Boellaard het spanningsveld tussen waarheid en leugen; waar worden deze bewust verborgen en wanneer openlijk onthuld? Op basis van filosofische literatuur en persoonlijke interviews rondom eigen ‘liegervaringen’ geven zij nieuwe betekenis aan feit en fictie.

Boek je ticket snel

Laat je meevoeren door deze avontuurlijke makers, met lef en scherpzinnigheid tonen zij hun visie op de wereld. Gooi jezelf in het diepe en laat je verrassen door het rauwe en ongepolijste werk. Aan de wieg van een mooie carrière en jij kunt daarbij zijn. Boek je ticket snel!


Wanneer

do 20 okt. 2022 t/m do 20 okt. 2022 20 oktober van 19:30 tot 20:30

Prijzen
Entree€ 12.50
Studenten€ 5.00
Medewerkers Universiteit Twente€ 7.50
Locatie

De Vrijhof

De Veldmaat 5

7522 NM Enschede

+31 53 4894400

Website Evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Vrijhof
De Veldmaat 5
7522 NM Enschede