Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Het Debuut Enschede t/m 21 oktober

HET DEBUUT

Ontdek aanstormend theatertalent!

Niet meer weg te denken van de Nederlandse podia! Het Debuut lanceert nieuw theatertalent in een avondvullend ...

Lees verder
19:30 - 21:30
5.00

Niet meer weg te denken van de Nederlandse podia! Het Debuut lanceert nieuw theatertalent in een avondvullend programma met drie korte voorstellingen en een film.

Het Debuut loopt voor de troepen uit. Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties veelbelovend theatertalent in Het Debuut. De nieuwe generatie theatermakers die de podia in de toekomst gaat bestormen. Pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen.
Tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals selecteert Rudolphi Producties de drie meest urgente werken van toonaangevende jonge makers. Laat je meevoeren door deze avontuurlijke makers, met lef en scherpzinnigheid tonen zij hun visie op de wereld. Gooi jezelf in het diepe en laat je verrassen door het rauwe en ongepolijste werk.

Naast drie voorstelling is er dit jaar voor Het Debuut ook een korte film geselecteerd. actually…let’s forget about me van Charlotte Gillain vond origineel plaats in een kale hotelkamer, waar men de video alleen bekeek. Nu is de film een-op-een in de foyer te zien in een filmhokje. Kom daarom eerder naar het theater of bekijk het werk na afloop.
Heb je de film niet in het theater kunnen zien? Na afloop van de avond ontvang je een link naar de online video in je mailbox.
Duur film: 10 minuten

Afgelopen seizoen heeft Rudolphi Producties samen met ITS Festival een uitstapje gemaakt naar ITS 2020 ON TOUR vanwege Covid, waarbij alle afstuderende theatermakers een podium hebben gekregen om hun werk te tonen.

Met Het Debuut geeft Rudolphi Producties pas afgestudeerde theatermakers een kans om hun werk te tonen en zich verder te ontwikkelen. De afgelopen jaren presenteerde Rudolphi Producties theatermakers als Caro Derkx, Tim Olivier Somer, Tarik Moree, Romano Haynes, Performancegroep ROTOR, La Isla Bonita, Firma Draak, Rundfunk, Performancecollectief URLAND en George Tobal.

Dit jaar in Het Debuut:

Annihilation
I reduce to nothing
Aleksej Ovsiannikov

Flying High
Eva Van Kleef, Maria Marbus

actually... let's forget about me
Charlotte Gillain

SKIN
Jim Buskens & Manouk Pluis

Wanneer

21 oktober van 19:30 tot 21:30

Prijzen
Entree€ 12.50
Studenten€ 5.00
Medewerkers Universiteit Twente€ 7.50
Locatie

De Vrijhof

De Veldmaat 5

7522 NM Enschede

+31 54 4894400

Website Evenement

[email protected]

Bestel je kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Vrijhof
De Veldmaat 5
7522 NM Enschede