Favorieten
Nederlands
Sluiten
Hetlaatstegesprek 1995 1547218108 8 februari
Kunst & cultuur

HET LAATSTE GESPREK

Een poëtische voorstelling door Gehrings & Ketelaars.

Poëtische voorstelling waarin de beide kanten van de bureaucratie worden belicht. Hoe is het om te beslissen o...

Lees verder

Poëtische voorstelling waarin de beide kanten van de bureaucratie worden belicht. Hoe is het om te beslissen over het lot van een cliënt? Maar ook: hoe is het om een gesprek te voeren met iemand die over joú beslist?

In Het laatste gesprek komen mensen aan het woord die verzuipen in de bureaucratie. Maar ook de mensen die vanuit diezelfde bureaucratie beslissen over het lot van deze cliënten. Hun authentieke verhalen zijn opgeschreven en door Gehring & Ketelaars verwerkt tot een poëtische voorstelling in een krachtig beeldend kader. Een van de vragen die gesteld werd: hoe is het om met iemand een gesprek te voeren die over jou beslist?

Over Gehring & Ketelaars

Gehring & Ketelaars (G&K) maakt persoonlijk, sober en ongepolijst theater. Het gezelschap laat zich inspireren door authentieke actuele verhalen uit de samenleving, die vertaald worden naar poëtische tekst en een strakke, krachtige vorm. De actrices schakelen in hun voorstellingen tussen verschillende personages en zichzelf.
Het gezelschap won de afgelopen jaren meerdere prijzen en toerde langs diverse internationale festivals. In Edinburgh zag programmeur Shelley Hastings Kelder | bye bye world en nodigde G&K uit in het Battersea Arts Centre in Londen. Dit werd hun vaste buitenlandse maak- en speelplek.

Wanneer

8 februari vanaf 20:30

Prijzen
  • Entree
  • € 14.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website Concordia

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 20a
7511 EN Enschede

271