Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Hoe ik herinnerd wil worden enschede 3196 1560264202 35hxjat6lk t/m 10 november
Kunst en cultuur

HOE IK HERINNERD WIL WORDEN - TRY-OUT

Zilveren Reismicrofoon-winnaar Martin Šimek komt met een nieuwe show waarin zijn typische stijl en flair volledig tot hun recht komen.

14:30
1,250.00

"Ooit, ik was 22, 23, werd ik op straat aangesproken door een man die een groot talent in mij zag. Het verbaasde me niks. Ik was er klaar voor. Voor wat, dat wist ik nog niet precies, maar dat ging de man mij uitleggen.

Hij nodigde me uit in een duur restaurant in het hart van de stad. Het soort restaurant waarvan ik altijd had geweten dat ik er thuishoorde, maar dit was eerder dan gepland. Er stond een lange tafel voor ons klaar. We bleken met velen te zijn.

De man zat aan het hoofd en zei niets. Aan de blikken van de andere genodigden zag ik dat zij hier met dezelfde verwachtingen naartoe waren gekomen als ik. Maar nu ik met zoveel anderen aan de tafel zat, sloeg de twijfel toe. Bij de meeste genodigden leidde dit tot grote woede. Ik bleef als enige over, samen met de man. Ik was zijn gast, hij wilde van geen protest weten. Samen hebben we heerlijk gegeten en onbedaarlijk gelachen. Het was mijn eerste grote misverstand, maar het onderscheidde zich door de onmiddellijke ontknoping. De meeste misverstanden zijn hardnekkiger."

“Wij zijn al overal geweest, maar wij zijn nog nergens.”
Martin Simek

Wanneer

10 november vanaf 14:30

Prijzen
Entree€ 1,250.00
Contact

Het Vestzaktheater

Walstraat 35

7511 GG Enschede

053-4300999

www.hetvestzaktheater.nl

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Het Vestzaktheater
Walstraat 35
7511 GG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden