Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Gezond 90
      25 januari
Kunst en cultuur

HOE WORD IK GEZOND 90?

Henk-Jan Koershuis geeft voor altijd écht de gezondheid een maximale boost.

Bestsellerauteur en inspirator Henk-Jan Koershuis neemt de bezoekers mee in ons grootste goed: gezondheid. De ...

Lees verder

Bestsellerauteur en inspirator Henk-Jan Koershuis neemt de bezoekers mee in ons grootste goed: gezondheid. De nuchtere Tukker heeft een ijzersterk geloof dat iedereen de leeftijd van 90 jaar kan bereiken. Blakend van energie en optimisme deelt hij zijn ware gouden boodschap. Die boodschap is niet belerend en niet betuttelend.

Met zijn ruim twintig jaar ervaring weet Henk-Jan als geen ander hoe hij mensen kan raken, en dat in slechts twee uur tijd. Hij geeft voor altijd écht de gezondheid een maximale boost.

Minder gewicht of juist meer gewicht? Meer zelfvertrouwen of gewoon lekker fit opstaan elke dag? Energiek het leven aangaan? Het kan allemaal. Henk-Jan praat de theaterbezoekers geen academische onbegrijpelijke theorieën aan. Hij zet mensen in actie en neemt ze mee in de wondere wereld van gedrag. ‘’Want vaak weten we het wel, maar waarom doen we het dan niet? Ga voor blijvende gezondheid tot je negentigste. Minimaal’’, aldus Henk-Jan.

Al ruim veertigduizend mensen hebben een show van Henk-Jan bezocht. Dus: Neem het heft in eigen handen en ga voor maximale gezondheid. Maar pas op: ‘’Je leven kan veranderen en je verhoogt de kans extreem op het bereiken van de leeftijd van 90 jaar.’’

Wanneer

wo 25 jan. 2023 t/m wo 25 jan. 2023 25 januari vanaf 20:00

Prijzen
Toprang€ 30.00
1e rang€ 25.00
2e rang€ 20.00
3e rang€ 15.00
Locatie

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden