Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Horror night 1575 1539695779 35ht4m6ret
Evenement

HORROR NIGHT (16+)

Wie durft?!

​Horrorfans kunnen hun hart ophalen tijdens de Kinepolis Horror Night! Er wordt gezorgd voor een angstaanjagen...

Lees verder
21:30
25.00

​Horrorfans kunnen hun hart ophalen tijdens de Kinepolis Horror Night! Er wordt gezorgd voor een angstaanjagende sfeer en een huiveringwekkende film. Mogelijke bijwerkingen van een Horror Night zijn kippenvel, ongecontroleerd schreeuwen, extreme transpiratie, misselijkheid en een adrenaline rush.

Fan van horror? Zin in een gruwelijk potje griezelen?

Dan moet je beslist naar de meest huiveringwekkende avond van het jaar komen: de Kinepolis Halloween Horror Show op zaterdag 27 oktober!

De hele nacht horror kijken in een spooky bioscoop, dat kan bij Kinepolis. De show is samengesteld door Mr. Horror Jan Doense en dan weet je dat je als horrorfan goed zit!

Films op deze Creepy night:

* He's Out there
Regie: Quinn Lasher Met: Yvonne Strahovski, Anna en Abigal Pniowsky, Ryan McDonald e.a.

Laura neemt haar twee dochters mee voor een vakantie aan hun afgelegen huis aan een meer. Alles verloopt goed tot de drie in een gruwelijke nachtmerrie terechtkomen. Ze moeten vechten voor hun leven wanneer een psychopaat hen achterna zit.

* Boarding School
Regie: Boaz Yakin Met: Luke Prael, Sterling Jerins, Will Patton e.a.

Kinderen die zogenaamd onwenselijk zijn worden naar een sinister internaat gestuurd. Zo ook de twaalfjarige Jacob Felson, die door zijn stiefvader weggestuurd wordt. De school wordt geleid door het eigenaardige echtpaar, de dokter Sherman en diens dominante vrouw. Wanneer het lichaam van een leerling wordt aangetroffen, begint Jacob te vermoeden dat er iets duisters gaande is.

Extra: Salvatore
Regie: Maarten Groen Met: Hans Dagelet, Egbert-Jan Weeber, Bo Maerten

Voorafgaan Boarding School is de korte film Salvatore te zien. Salvatore Luciano sluit zijn dagen in een verzorgingstehuis. Daar wordt hij dagelijks geschoffeerd door een lompe verzorger. Op een dag is de maat vol en openbaart zich een duister geheim uit Salvatores verleden. Salvatore is een verrassende, zes minuten durende korte film naar een scenario van Robert Jansen.

* Still/Born
Regie: Brandon Christensen Met: Christie Burke, Jesse Moss, Rebecca Olson e.a.

In het ziekenhuis bevalt Mary van een tweeling, waarvan één baby doodgeboren wordt. Met een dubbel gevoel keren zij en haar man Jack huiswaarts. Zal hij de tweede wieg maar meteen afbreken? Nee, zegt Mary. Ze kan haar overleden baby nog niet loslaten. Wanneer ze op de babymonitor een spookachtige verschijning ziet, raakt ze ervan overtuigd dat iets haar andere baby wil stelen. STILL/BORN speelt doeltreffend in op alle angsten van het kersverse moederschap en doet daar een flinke schep demonische horror bovenop. Dat Mary volkomen alleen staat in haar angsten en uiteindelijk aan zichzelf begint te twijfelen, is natuurlijk een duidelijke echo van ROSEMARY’S BABY. Maar verder heeft deze ijzersterke debuutfilm meer weg van moderne spookfilms als de INSIDIOUS- en PARANORMAL ACTIVITY-reeksen. Let op: vermijd tijdens de zwangerschap en de weken erna de jump scares van deze film!

* The Lodgers
Regie: Brian O’Malley Met: Charlotte Vega, Bill Milner, David Bradley e.a.

1920, Ierland. De tweeling Rachel en Edward woont op hun familielandgoed. Elke nacht wordt het huis het domein van een sinistere aanwezigheid. De aanwezigheid heeft drie regels waaraan de tweeling zich moet houden: ze moeten rond middernacht in bed liggen, ze mogen geen onbekende personen meenemen naar binnen, en ze mogen niet ontsnappen. Een oorlogsveteraan, die verblijft in een naburig dorpje, voelt zich aangetrokken tot Rachel. Hij probeert Rachel te bevrijden, maar veroorzaakt daarmee een reeks van dodelijke gebeurtenissen.

Durf jij het aan?

Wanneer

Prijzen
Entree€ 25.00
Contact

Kinepolis Enschede

Colosseum 60-80

7521PT Enschede

kinepolis.nl/horrornight

Route plannen

Locatiegegevens

1 Kinepolis Enschede
Colosseum 60-80
7521PT Enschede