Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Im an Artist 19 november
Kunst en cultuur, Muziek

I'M AN ARTIST

Multitalent Barri Stevens zingt, danst en vertelt over zijn bewogen leven in soloprogramma I'm an Artist

Solovoorstelling van podiumdier Barrie Stevens is, zoals hij het zelf zegt, 'een mengeling van alles eigenlijk...

Lees verder
20:30
21.50
Bestel je kaarten

Solovoorstelling van podiumdier Barrie Stevens is, zoals hij het zelf zegt, 'een mengeling van alles eigenlijk, zoals een mensenleven dat ook is'

Er is een generatie Nederlanders die hem vooral kent van zijn uitspraak 'Vooral doorgaan', tien jaar lang als jurylid van de Soundmixshow. Dit jaar duikt hij dan weer op in Lidl-reclames op tv. Maar Barrie Stevens is veel meer.

Danser, choreograaf, regisseur, acteur, zanger, Barrie Stevens is een man met vele talenten. Hij vat het verhaal van zijn leven zelf samen in de titel van het programma waarmee hij langs de Nederlandse theaters trekt: I'm an Artist. En daar kan hij veel over vertellen.

De in 1944 in Londen geboren Stevens verhuisde ooit vanwege zijn geaardheid van Groot Brittanniƫ naar Nederland, om er te dansen. Maakte hier zijn tv-debuut in de serie Ja zuster, nee zuster en speelde in Ti-Ta Tovenaar. Ook was hij als danser en acteur te zien in en als choreograaf en regisseur betrokken bij vele musicals.

Als jurylid in de Soundmixshow werd Stevens echt een bekende Nederlander, vele jaren later was ook Beter laat dan nooit bij RTL een groot succes. Verder maakte hij in 2019 zijn debuut in Goede tijden, slechte tijden en was hij kandidaat in Dancing with the Stars.

Al deze onderwerpen, maar ook zijn leven als partner van Leen Jongewaard en zijn strijd tegen prostaatkanker zijn vervat in een revue, uitgevoerd door slechts twee artiesten: Stevens en toetsenist Alberto Klein Goldewijk.

Wanneer

za 19 nov. 2022 t/m za 19 nov. 2022 19 november vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 21.50
Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden