Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Imoramariel 2168 1550222321 35hxcr06tw t/m 24 maart
Muziek

IMORA MARIËL

EP release met als support: + Lotta Rasva + Elaine Dorlen.

​Imora Mariël is een artiest die al enige tijd rond loopt in het songwriter wereldje. Met haar gitaar en stem ...

Lees verder
14:00
6.25

​Imora Mariël is een artiest die al enige tijd rond loopt in het songwriter wereldje. Met haar gitaar en stem wordt dan menig zaal omgetoverd tot een gezellige kroeg. Onlangs heeft Imora Mariël de stap gezet om haar eerste EP uit te brengen. Sterke invloeden van Country, Pop en Soul zijn duidelijk in haar nummers terug te horen.

Dit is Imora Mariël’s eerste EP. Hier heeft ze dan ook samen met goede vriend Lennart Brugman bijna een jaar aan gewerkt. Het is een veelzijdige EP waarin verschillende stijlen terug komen. Rustige liedjes maar ook sterke invloeden van Pop en Country. Om zich aan 1 stijl te houden is dan ook niet gelukt. Imora Mariel schrijft over hedendaagse dingen waar veel mensen zich in kunnen vinden. Liefdesverdriet is een van haar grootste inspiratiebronnen en ze schrijft wat op haar hart ligt. Haar EP heeft daarom de toepasselijke naam “A Loving Heart”.

Support: Lotta Rasva
Tegenwoordig is ze vooral te bewonderen als frontbitch van de punkband Get Jealous, maar zo af en toe gaat Lotta Rasva nog 'back to her roots' en pakt ze haar akoestische gitaar weer op om in intiemere setting te zingen over domme problemen, gedoe in de liefde en dingen die ze gewoon heel erg leuk vindt.

Support: Elaine Dorlen
Elaine Dorlen, 17 jaar, zangeres en begeleid zich zelf op gitaar en is vooral geïnspireerd door de pop van nu, maar waar ze aan elk nummer een eigen draai aan geeft. Ze is gewend om op een podium te staan en vindt dat ook het leukste om te doen!

Wanneer

24 maart vanaf 14:00

Prijzen
Entree voorverkoop€ 6.25
Entree avondkassa€ 7.50
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245