Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Indian Askin 2462 1553008698 35hxegyk0u t/m 26 oktober
Muziek

INDIAN ASKIN

Punk, rock en grunge met sixties invloeden bij Metropool Enschede.

Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolte...

Lees verder
21:00
13.75

Debuut ‘Sea of Ethanol’ leverde de Indian Askin veel op. Heel erg veel. De gewonnen Edison Award is omgesmolten en blinkt tegenwoordig om de ringvingers van de vier rockers. De constant durende festivaltour zorgde ervoor dat ieder bandlid nu elke uithoek van Nederland op de kaart kan aanwijzen.

Drie jaar na dat debuutalbum zijn Chino, Jasja, Ferry en Bart klaar voor de volgende ronde. Opvolger ‘Another Round’ is inmiddels verschenen op lp, cd, cassette en alle bekende streamingplatforms en doet op geen enkel vlak onder voor de illustere voorganger.

‘Another Round’ laat een band horen die ontzettend naar elkaar is toegegroeid. Dat kan ook niet anders, na de krankzinnige tour die volgde op ‘Sea Of Ethanol’. Naast veel optredens in het Nederlandse popcircuit zette de band ook haar eerste voorzichtige stappen in het buitenland en speelden ze shows in onder andere Frankrijk, Duitsland, Tsjechië en Engeland. En dus kennen de bandleden elkaar van binnen en van buiten, praten ze allemaal met een aangedikt Amsterdams accent en kunnen ze allemaal om dezelfde slechte grappen lachen. Honderdtwintig Indian Askin shows in negen maanden staan garant voor ongeveer honderdtwintig sterke verhalen, vol slapeloze nachten en alcohol. En nu volgt, na de afsluiting van het eerste deel van de tour in Hengelo, nu nog een ronde. Another Round in Enschede dus voor iedereen die deze op en top liveband heeft moet missen of gewoon nog wel een keer wil!

Wanneer

26 oktober vanaf 21:00

Prijzen
Entree voorverkoop€ 13.75
Entree avondkassa€ 16.00
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

www.metropool.nl

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245