Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Israel nash
      23 februari
Muziek

ISRAEL NASH

Roots ' n Soul met Israel Nash: aanrader met hoofdletters.

Israel Nash, voorheen nog met de toevoeging Gripka, is een hedendaagse hippie die spirituele muzikale brouwsel...

Lees verder
21:00
32.50

Israel Nash, voorheen nog met de toevoeging Gripka, is een hedendaagse hippie die spirituele muzikale brouwsels maakt om je dagelijkse sores te vergeten. En hoewel zijn naam kleiner is geworden op zijn platenhoezen is zijn geluid met de jaren alleen maar grootser geworden.

Daarbij past de muzikant Israel Nash zorgvuldig op om niet te scheutig te zijn met de toevoegingen: alles is smaakvol en gedoseerd van blazerssectie tot achtergrondzang. Nash verstaat de kunst van mooie liedjes maken op hoog niveau sinds zijn eerste plaat uit 2009 waarmee hij zich gelijk een plekje in de harten van zo ongeveer elke americana liefhebber verovert.

Een grote troef van deze in Texas residerende muzikant is zijn eigen studio die hij heeft gebouwd waar hij naar hartenlust kan experimenteren. Het feit dat hij ook soul heeft maakt dat zijn recente albums stuk voor stuk geweldige albums zijn die ook zo op een label als Daptone uit hadden kunnen komen want naast roots bevatten de songs ook niet zelden een fikse portie southern soul. Luister maar eens naar enkele nummers van prijsplaat Topaz of haal hem bij je lokale platenzaak en kom op 23 februari kijken naar Israel en zijn band. Aanrader met hoofdletters!

Wanneer

do 23 feb. 2023 t/m do 23 feb. 2023 23 februari vanaf 21:00

Prijzen
Entree€ 29.75
Avondkassa€ 32.50
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245