Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Janneke de Bijl 1309 1536136569 35ht2s2m7x t/m 12 maart

JANNEKE DE BIJL – ZONDER ZIN KAN HET OOK (TRY-OUT)

In haar debuutvoorstelling “Zonder zin kan het ook”, is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld.

Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel zelf heeft u...

Lees verder
20:30
15.00

Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel zelf heeft uitgeprobeerd.

Nooit eerder in de historie van ’t Verborgen Theater in het zoutdorp Boekelo was er zoveel belangstelling voor een cabaretvoorstelling als voor die van Janneke de Bijl. De winnaar Jury- en Publieksprijs Cameretten 2017 staat dinsdag 12 maart in het knusse theatertje met een try-out van haar debuutprogramma Zonder Zin Kan Het Ook, waarin ze niet alleen streng is voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel zelf heeft uitgeprobeerd. Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden en waarom lost hardlopen niets op? Ze beschouwt het leven zoals het echt is: onzinnig en ingewikkeld. Nu ze 36 is, heeft ze inmiddels zo haar manieren gevonden om daarmee om te gaan. Die werken zelden, maar ze wil ze jullie desondanks niet onthouden. Opvallend zijn haar komische observaties die ze met het grootste gemakt met het publiek deelt.

Wanneer

12 maart vanaf 20:30

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

't Verborgen Theater

Beckumerstraat 2

7548 BG Boekelo

+31 53 4281202

www.verborgentheater.nl/

[email protected]

Bestel tickets

Route plannen

Locatiegegevens

1 't Verborgen Theater
Beckumerstraat 2
7548 BG Boekelo