Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Jethro Tull Enschede
      t/m 3 december
Muziek

JETHRO TULL

Nog lang niet uitgespeeld

Geniet van een set vol klassiekers, publieksfavorieten en nieuwe nummers tijdens dit bijzondere concert.

Lees verder

Geniet van een set vol klassiekers, publieksfavorieten en nieuwe nummers tijdens dit bijzondere concert.

Dit seated concert is een samenwerking tussen Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Metropool.

Na ruim 50 jaar is Jethro Tull, onder nog altijd bezielende leiding van fluitist en vocalist Ian Anderson nog lang niet uitgespeeld. De band die eind jaren 60 baanbrekende albums uitbracht waaronder bona fide klassiekers als Aqualung en Thick As A Brick is nog steeds in de studio te vinden maar vooral ook op het podium. Na oprichting in 1968 brengt Jethro Tull ruim 30 studio en live albums uit en worden er meer dan 3000 concerten in 40 landen gespeeld. Jethro Tull heeft fans wereldwijd vanwege hun unieke geluid en vanwege het feit dat ze rock zoals wij het kennen mede hebben vormgegeven. Legendarische band dus!

Dat de band door de jaren heen verschillende bezettingen heeft gehad is niet vreemd. Ian Anderson is er echter al die tijd bij en de creatieve pijp is nog niet leeg. Het bewijs daarvan is het uitstekend ontvangen album The Zealot Gene dat eerder dit jaar verscheen. Het laat een band horen die nog steeds gretig is en die nog steeds een vinger aan de pols heeft van de huidige tijdsgeest. De fans van Ian Anderson en Jethro Tull zullen niet teleurgesteld worden als ze op 3 december in Enschede komen genieten van een set vol klassiekers, publieksfavorieten en nieuwe nummers!

Naast Ian Anderson bestaat Jethro Tull uit Joe Parrish op gitaar, Scott Hammond op drums, John O’ Hara op toetsen en David Goodier op basgitaar.

Wanneer

za 3 dec. 2022 t/m za 3 dec. 2022 3 december vanaf 20:00

Prijzen
Entree€ 59.25
Locatie

Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

Wenninkgaarde 40-42

7511 PH Enschede

+31 53 485 85 00

Website evenement

[email protected]

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede
Wenninkgaarde 40-42
7511 PH Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden