Shop
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
        Joe buck
      4 maart
Muziek

JOE BUCK

Pop singer-songwriter.

Puur en recht uit het hart geschreven: dat zijn de prachtige liedjes van Joe Buck. De singer-songwriter ken je...

Lees verder
21:00
20.50

Puur en recht uit het hart geschreven: dat zijn de prachtige liedjes van Joe Buck. De singer-songwriter ken je misschien van zijn deelname aan het tv-programma Beste Zangers, waar hij zijn warme stemgeluid en krachtige storytelling inzette om nummers van en voor zijn medekandidaten te vertolken.

Tijdens zijn voorjaarstour speelt Joe Buck samen met zijn band de songs van zijn in 2020 verschenen debuutalbum 'White Roses', van Beste Zangers en ook nieuwe muziek waarin je een andere kant van hem zult ontdekken.

Emotie en eerlijkheid vormen de rode draad in de liedjes van Joe Buck. Dat was al zo bij zijn eerste hit 'The Way YouTake Time', een nummer dat te horen was in een reclamecampagne van een grote landelijke supermarkt én in de Nederlandse speelfilm Singel 39. Maar luister bijvoorbeeld ook eens naar de titeltrack van het eerdergenoemde 'White Roses' album. Een ontroerende ode aan zijn ouders en zijn oudere broer die tijdens de geboorte overleed.

Met zijn nieuwste release 'Live with the Hurt' opent Joe Buck een nieuw introspectief hoofdstuk in zijn muziek. Joe Buck laat wederom zien hoe hij de kunst verstaat om je recht in je hart te raken.

De kaartverkoop start vrijdag 28 oktober om 10:00 uur.

Wanneer

4 maart vanaf 21:00

Prijzen
Entree€ 18.00
Avondkassa€ 20.50
Locatie

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website evenement

Bestel kaarten

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden