Cadeaukaart
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Jon Allen Enschede 2 juni
Muziek

JON ALLEN

Unpluggged Americana in De Kleine Willem Enschede

Een mooie intieme avond met een muzikant die met soms minimale middelen maximaal effect sorteert en juist daar...

Lees verder
20:30
20.75

Een mooie intieme avond met een muzikant die met soms minimale middelen maximaal effect sorteert en juist daardoor door liefhebbers wereldwijd als een verademing wordt gezien en wiens liedjes in De Kleine Willem prachtig zullen weerklinken.

Jon Allen is een echte muzikanten-muzikant, een geweldige singer-songwriter die hooglijk gewaardeerd wordt door zijn collega’s. Inmiddels heeft hij 5 albums uitgebracht, waarop hij zowel de rol van zanger, songwriter als producer op zich nam. Zijn doorbraak bij het grote publiek kwam toen zijn nummer ‘Going Home’ gebruikt werd voor een wereldwijde tv-reclame van Landrover. Verder werkte Allen samen met o.a. Emmy Lou Harris, Mark Knopfler, Damien Rice, Sharon Shannon en Dionne Warwick.

Zijn meest recente album ‘…Meanwhile’ kwam uit in de zomer van 2021. De volgende single release staat gepland voor 18 maart 2022. Een mooie intieme avond met een muzikant die met soms minimale middelen maximaal effect sorteert en juist daardoor door liefhebbers wereldwijd als een verademing wordt gezien en wiens liedjes in De Kleine Willem prachtig zullen weerklinken.

Wanneer

2 juni vanaf 20:30

Prijzen
Regulier€ 20.75
Avondkassa€ 23.50
Locatie

De Kleine Willem

Langestraat 45

7511 HB Enschede

+31 53 4858585

Website evenement

[email protected]

Boek je ticket(s)

Route plannen

Locatiegegevens

1 De Kleine Willem
Langestraat 45
7511 HB Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden