Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Joost 1613 1540198751 35ht4pqdrs t/m 16 februari
Muziek

JOOST

Concert met als support: Rarri Jackson en Mick Spek

Wie Joost Klein zegt, zegt ongetwijfeld EenhoornJoost. Tien jaar geleden begon hij met het maken van absurde Y...

Lees verder
19:30
19.00

Wie Joost Klein zegt, zegt ongetwijfeld EenhoornJoost. Tien jaar geleden begon hij met het maken van absurde YouTubevideo’s en werd bij het, voornamelijk, jong publiek bekend. Tegenwoordig weet Joost de weg te vinden naar de Nederlandse podia als rapper/zanger en combineert hij haarfijn rap met pop, overgoten door een flinke scheut humor en energie.

Joost heeft zich al laten horen met een EP en twee mixtapes. Naast zijn nieuwe boek Albino, komt hij eind 2018, met dan toch echt zijn eerste échte album. Dit album gaat hij vieren met een clubtour.

Support: Rarri Jackson

Rarri Jackson van de Anbu Gang, ookbekend als die charmante guy, is eenopkomende rapper uit Woensel die op tour gaat met Joost! Hij was al te horen op de albums van Anbu zoals ‘Nachtleven’ en ‘Zonnige Zuiden’ en hij kwam zelf met songs als ‘Icey Maasblvd’ en meer. Rarri staat bekend om zijn kleurrijke sound met vage teksten die je laat dansen.

Support: Mick Spek

Mick Spek is een opkomende artiest uit Katwijk. In oktober bracht hij als zanger/rapper zijn mixtape ‘Mick Spek’ uit en eerder produceerde hij voor o.a. Hef, Paul Sinha, Joost en Donnie. De ‘Mick Spek’ mixtape is een combinatie van energieke, vrolijke, maar ook diepgaande liedjes in een eerlijk jasje. De tape bestaat uit 12 tracks met featurings van Joost, Stefan Jurriëns én Mick’s vader. De release vierde hij met een uitverkocht poppodium in zijn geboorteplaats.

Minimumleeftijd?

Zeker. Ben je 14 jaar of ouder dan mag je zonder begeleiding van een volwassene naar binnen. Ben je fan van Joost en nog geen 14 jaar? Dan moet er een meerderjarige mee, dus je broer, zus, vader, moeder, opa of oma of een andere vriend of familielid.

Wanneer

16 februari vanaf 19:30

Prijzen
Entree voorverkoop€ 17.75
Entree avondkassa€ 19.00
Contact

Metropool Enschede

Willem Wilminkplein 2

7511 PG Enschede

Website Metropool

Route plannen

Locatiegegevens

1 Metropool Enschede
Willem Wilminkplein 2
7511 PG Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

245