Favorieten
Routes
Blog
Nederlands
Sluiten
Kasebrot 1513 1538991667 35ht4hehml
Muziek

KÄSEBROT - DORONA ALBERTI

Gare du Nord-zangeres Dorona Alberti neemt je samen met muzikanten Charly Zastrau en Jonas Pap (Kyteman) mee naar het Duitse theaterpluche van weleer. Van Nena via Matthias Reim tot Nina Hagen, in een nieuw jasje.

Laat je meevoeren door Dorona Alberti - geen regels, geen hokjes, geen grenzen

Stel je een klein theater voor van lang, lang geleden. Zo’n theatertje dat achter een deur verstopt zit en waar je een trap voor moet afdalen om er te komen. Beetje donker, rokerig, rood pluche en op de bühne een piano, een cello en een zangeres die de mooiste Duitse liederen zingt.

Bij de eerste klanken van de piano en de cello en één blik op het podium waan je je direct daar, in die sfeer en tijd. De dame op het podium is Gare du Nord-zangeres Dorona Alberti met haar mannen Charly Zastrau en Jonas Pap (o.m. Kyteman).

Bekende melodieën en nummers - van 99 Luftballons (Nena), Verdammt ich lieb’ Dich (Matthias Reim) tot Unbeschreiblich weiblich (Nina Hagen) - trekken aan je voorbij, in een volledig nieuwe, eigen versie van Dorona.

Over Dorona Alberti

Zangeres en actrice Dorona Alberti (1975) studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en Codarts in Rotterdam. Sinds 2007 is ze frontvrouw van de urban-jazzband Gare du Nord. Het Gare du Nord-album Sex ‘n’ Jazz - waarvoor Marlies Dekkers de iconische albumhoes met rode naaldhak ontwierp en Heleen van Royen het boek Stout schreef - werd het bestverkochte Nederlandse jazz album ooit. Dit jaar brengt de band het album live op de Nederlandse podia met een wervelende, sexy show en een hoofdrol voor Dorona.

Wanneer

Prijzen
Entree€ 15.00
Contact

Concordia Film - Theater

Oude Markt 15

7511GA Enschede

+31 53 430 09 99

Website Concordia

[email protected]

Route plannen

Locatiegegevens

1 Concordia Film - Theater
Oude Markt 15
7511GA Enschede

Dichtsbijzijnde parkeermogelijkheden

Parking Garage Stationsplein
Brammelerdwarsstraat 6
7511 JL Enschede

309